E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım'dan ABD borsalarına ücretsiz veri kampanyası!---

Gedik Yatırım'dan ABD borsalarına ücretsiz veri kampanyası!

Gedik Yatırım'dan ABD borsalarına ücretsiz veri kampanyası!
11 Şubat 2022 - 12:37 borsagundem.com

Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle sermaye piyasalarının en köklü ve teknolojide öncü kurumlarından olan Gedik Yatırım, yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor.

Uluslararası Piyasalar hesap açılışlarında ücretsiz canlı yayın teklifi sunan Gedik Yatırım, ABD borsalarında geçerli 6 ay ücretsiz veri yayını kampanyasını başlattı.

31 Mart tarihine dek sürecek olan kampanyada yurt dışı borsalar işlemlerine yönelik yeni yatırım hesabı açan yatırımcılar, 6 ay boyunca ücretsiz veri yayını kazanacak.

Kampanya kapsamında NASDAQ, NYSE (AMEX and ARCQA), Bats ve New York Stock Exchange borsaları için sunulan hususi kullanım paketlerinin tümü hediye edilecek. Kampanya kapsamında sunulacak ücretsiz canlı veri paketi, UPTrader platformu içerisinde kullanılabilecektir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yatırımcıların mevcutta Gedik Yatırım hesabı olsa bile Uluslararası Piyasalar hesabı başvurusunda bulunmaları yeterlidir.

Kampanyaya katılım koşulları ve ödüllerle ilgili detaylı bilgi alarak hesap açılışınızı gerçekleştirmek için hemen tıklayın.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)