E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor!---

Gedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor!

Gedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor!
29 Nisan 2022 - 22:12 borsagundem.com

Gedik Yatırım’da yeni yatırım hesabı açanlar, ücretsiz veri yayını paketlerinden dilediğini kendi seçiyor. Üstelik "Gedik Yatırım Hızlı Hesap” uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açanlar, 250 TL’ye varan komisyon iade imkânı yakalıyor!

Türkiye’de sermaye piyasalarının öncü kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor. Gedik Yatırım, üç yıl önce dijitale taşıdığı hesap açma süreçlerini, şimdi görüntülü görüşme ile uçtan uca tamamen dijitalleştiriyor. “Hızlı Hesap” uygulaması üzerinden yatırımcılara görüntülü görüşme imkânı sağlayarak, kolay hesap açma ve sermaye piyasalarına hızlı erişim imkânı sunuyor.

Gedik Yatırım, sermaye piyasalarına öncülük eden hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Sermaye piyasaları alanında otuz yılı geride bırakan Gedik Yatırım, yatırımcılara zamanı daha kolay yönetebilmeleri için “Görüntülü Görüşme ile Hesap Açılışı” uygulamasını başlattı. Yatırımcılar, Gedik Yatırım hesaplarını istedikleri yerden yapacakları görüntülü görüşme ile kolay ve hızlı bir şekilde açabiliyor.

Üstelik, 27 Nisan - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında “Gedik Yatırım Hızlı Hesap” mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden görüntülü görüşme ile yatırım hesabı açanlar, Gedik Trader web veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirecekleri işlemlerinde 250 TL’ye kadar komisyon iadesi kazanıyor. Bakiye koşuluna göre ücretsiz veri yayını paketlerinden dilediğini seçmeye de hak kazanıyor.

Kampanya ile ilgili tüm detaylara ve kampanya koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.