E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Yatırım, TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde 'Pay İhracına Aracılık Lideri'---

Gedik Yatırım, TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde 'Pay İhracına Aracılık Lideri'

Gedik Yatırım, TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde 'Pay İhracına Aracılık Lideri'
10 Eylül 2020 - 19:00 borsagundem.com

Gedik Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin gerçekleştirdiği 5’inci TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde, Kurumsal Finansman İşlemleri Kategorisi’nde “Pay İhracına Aracılık Lideri” seçildi.

Banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en fazla yatırımcıya sahip olan Gedik Yatırım, alanındaki liderliğini Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği 2019 yılı Altın Boğa Ödülleri’yle taçlandırdı. Bu yıl 5’inci kez düzenlenen TSBP Altın Boğa Ödülleri’nde Gedik Yatırım, Kurumsal Finansman İşlemleri Kategorisi’nde “Pay İhracına Aracılık Lideri” olarak seçildi. Ülkemiz sermaye piyasalarının en prestijli ödülü sayılan Altın Boğa Ödülleri’nde elde edilen bu başarıyla Gedik Yatırım’ın alanındaki liderliği bir kez daha tescillenmiş oldu.

GEDİK YATIRIM: GELECEK BAŞARILARIMIZ İÇİN ŞİMDİDEN HEYECANLIYIZ

Gedik Yatırım’ın 5’inci TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde elde ettiği başarıya ilişkin olarak düşüncelerini aktaran Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, “TSPB’nin her yıl düzenlediği Altın Boğa Ödülleri, sektörümüzün en önemli ödüllerinden biri kabul ediliyor. Bu kapsamda Pay İhracına Aracılık Lideri olarak seçilerek ülkemiz sermaye piyasasının gelişimine katkıda bulunduğumuz için ayrı bir gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ayışık, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizde sürdürülebilir büyümenin ancak sermaye piyasaları yoluyla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl pay piyasası halka arzlarında yüzde 50 ile pazar lideri olduk. Yatırımcıları memnun eden başarılı halka arzlara 2020 yılında da yenilerini katmaya devam ediyoruz. Gelecek başarılarımız için şimdiden heyecan duyuyoruz.”

Türkiye’de sermaye piyasalarının gelişimi adına geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçekleşen Altın Boğa Ödülleri’nde, 8 kategoride 42 ödül sahiplerini buldu.

Borsa İstanbul başladığı yere döndü

ABD borsaları yükselişle açıldı

TCMB döviz rezervi 45 milyar dolara tırmandı

Yabancılar net 20 milyon dolar satış yaptı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 14,32
En Yüksek: 14,44
En Düşük: 14,27
Değişim -0,35 %
FK: 9,43
PD / DD: 2,79
İşlem Hacmi 3.556.614
Toplam Adet: 247.602
Ağırlıklı Ort.: 14,36
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)