E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım ile Bali’de Tatil Fırsatı---

Gedik Yatırım ile Bali’de Tatil Fırsatı

Gedik Yatırım ile Bali’de Tatil Fırsatı
02 Mart 2020 - 12:25 borsagundem.com

Gedik Yatırım, yapacağı bir çekilişle 2 yatırımcıyı istedikleri bir yakınları ile çift olarak Bali tatiline götürüyor

Gedik Yatırım, yeni yılda kampanyalarına devam ediyor. 2019 yılında, El Clasico’yu yerinde izleme fırsatı yaratan kampanyaya imza atan Gedik Yatırım, bu sefer 2 şanslı yatırımcıyı istedikleri bir yakınları ile birlikte unutulmayacak bir tatil deneyimi için Bali’ye götürüyor.

Ayrıca yeni hesap açan ve Gedik Trader Mobil veya Gedik Trader Web üzerinden 50.000 TL hisse veya VİOP işlem hacimini sağlayan yatırımcılar Netflix hediye kartı ve 1 yıl ücretsiz anlık borsa verisi kazanacak.

BALİ’DE TATİL FIRSATI!

Bali’de, Uluwatu Temple, Ubud Monkey Forest, Tirta Empul, Gunung Kawi, Taman Saraswati Temple, Traditional Bali House, Luwak Coffee Plantation, Pirinç terasları, Tegenungan Şelalesi, Ulun Danu Bratan, Batuan Temple, Pura Maduwe Karang, Taman Ayun Temple gibi eşsiz güzellikleri yerinde görmek ve dünyaca ünlü tatil yöresi Bali’de tatil heyecanını tatmak isteyenlerin katılacağı çekilişle ilgili kampanya detaylarındaki bazı bilgiler; 

“Gedik Yatırım’da yeni hesap açanlar 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Ayrıca Gedik Trader Mobil ve Web platformlarından her 50.000 TL’lik Hisse veya VİOP işlem hacmine 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Yeni hesap açanlar İlk 50.000 TL lik işlem hacmine 100 TL Netflix hediye kartı ve 1 yıl ücretsiz anlık borsa verisi de kazanıyorlar.

Mevcut yatırımcılar, yapacakları her 50.000 TL Hisse veya VİOP işlem hacmi ile 1 çekiliş hakkı kazanarak kampanyaya katılabilecekler.

Gedik Trader ile tüm yatırımcılar yüksek hızla işlem yapmanın avantajlarını yaşıyorlar. Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı da İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde işlem yapabiliyor. Yatırımcıların; detaylı piyasa analizleri, hisse, viop gösterge ve gelişmiş grafiklere, internet üzerinden tüm cep telefonları veya farklı cihazlar ile erişip işlem yapabiliyor.

Gedik Trader üzerinden kullanıcılar müşteri olmasa da ister haftalık, ister aylık paketlerle anlık borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan anlık borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama içi satın alma sistemi üzerinden dileyen herkes “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor."

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • El clasico02 Mart 2020 12:33

    El clasico ne oldu gedik? Kim kazandı?nerden öğrenicez

  • Gedik Yatırım03 Mart 2020 09:45

    Merhaba, https://www.gedik.com/kampanyalar/http-www-gedik-com-el-clasico-yatirimci?archived=1  adresinden MPI Çekilişi sonucunda kazananların listesine ulaşabilirsiniz. Bol kazançlı günler dileriz.