E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Yatırım Holding, iki ülkede lisans almak için harekete geçti---

Gedik Yatırım Holding, iki ülkede lisans almak için harekete geçti

Gedik Yatırım Holding, iki ülkede lisans almak için harekete geçti
30 Temmuz 2019 - 19:09 borsagundem.com

Gedik Yatırım Holding, Birleşik Krallık ve Karadağ'da aracı kurum lisansı almak için çalışmalara başladı

BORSAGUNDEM.COM

1991 yılında faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 17 halka arza liderlik eden Gedik Yatırım, iki ülkede aracı kurum lisansı almak için harekete geçti. Gedik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Birleşik Krallık ve Karadağ'da aracı kurum lisansı alınması için ilgili ülkelerin sermaye piyasası otoritelerine başvuru yapılmasına karar verildiği ifade edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç'ın önderliğinde, çeyrek asırı aşkın süredir sermaye piyasalarının önemli aktörlerinden olan Gedik Yatırım, açıklamaya göre geçtiğimiz cuma günü (26 Temmuz) Birleşik Krallık'ta aracı kurum lisansı alınması için FCA'ya (Financial Conduct Authority) başvuruda bulundu.

Karadağ için başvurunun önümüzdeki iki ay içerisinde yapılmasının planlandığı belirtilen açıklamada, "Gedik Yatırım Holding olarak yapacağımız yatırımlar ile yurtdışında ülkemizin bayrağını çeyrek asrı aşkın zamandır edindiğimiz tecrübe ile en iyi şekilde temsil edeceğiz" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)