E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Trader Yatırım Kulübü 13 Nisan’da Aydın’da yatırımcılar ile buluşuyor---

Gedik Trader Yatırım Kulübü 13 Nisan’da Aydın’da yatırımcılar ile buluşuyor

Gedik Trader Yatırım Kulübü 13 Nisan’da Aydın’da yatırımcılar ile buluşuyor
10 Nisan 2019 - 10:12 borsagundem.com

2019 yılında ilk üç eğitimini İstanbul, Balıkesir ve Karabük’te gerçekleştiren Gedik Trader Yatırım Kulübü 13 Nisan’da Aydın’da yatırımcılar ile buluşacak.

13 Nisan Cumartesi günü saat 13:00-17:00 arasında Aydın-Aymira Otel’de gerçekleşecek eğitimde, yatırım kararlarında son derece önemli olan temel ve teknik analiz hususları hakkında katılımcılara bilgi verilecek. Önceki eğitimlerde olduğu gibi Aydın eğitimini de sektör tecrübesi 15 yılın üzerinde olan Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan ve Eğitim Müdürü Ercan Göçmen verecek. Eğitimin son kısmında katılımcıların piyasalar hakkında sordukları sorular eğitmenler tarafından cevaplandırılacak.

Eğitime kayıt için tıklayınız. https://www.gedik.com/gedik-trader-egitim-kulubu?utm_source=borsagundem&utm_medium=gedik-trader-yatirim-kulubu

Sermaye piyasasının sağlıklı büyümesinin ancak bilinçli yatırımcılar ile gerçekleşeceğine inanan Gedik Yatırım,  her hafta düzenlediği online eğitimlere ilave olarak sınıf eğitimleri de düzenleyerek daha çok yatırımcıya ulaşmaya çalışıyor. Bu yıl İstanbul, Balıkesir ve Karabük’te düzenlediği eğitimlere yatırımcılar yoğun ilgi göstermiş ve bu tip eğitimlerin devamını talep etmişlerdi. Eğitimler süresince katılımcılar akıllarına takılan tüm soruları sorarak, daha sağlıklı yatırım kararları için bilgi seviyelerini artırmışlardı.

28 Yıldır sermaye piyasalarında faaliyet gösteren Gedik Yatırım, pay piyasası ve vadeli işlem ve opsiyon piyasasında yaratılan işlem hacminde en yüksek paya sahip kurumlardan biri. Dijital kanallara verdiği önem kadar şubeleşmeye de önem veren Gedik Yatırım, 2019 yılında Ordu ve Karabük şubelerini açarak şube sayısını 43’e yükselterek Türkiye’nin en geniş şube ağına sahip kurumlarından biri oldu. Gedik Yatırım Aydın ilinde Kuşadası ve Nazilli şubeleri ile hizmet veriyor.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)