E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Girişim'den sözleşme---

Gedik Girişim'den sözleşme

Gedik Girişim'den sözleşme
01 Eylül 2016 - 17:47 borsagundem.com

Gedik Girişim, Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi azınlık paylarının iktisabı amacıyla sözleşme imzaladı

Gedik Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi azınlık paylarının iktisabı amacıyla sözleşme imzalandığını bildirdi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

29.08.2016 tarih ve 220 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Şirketimiz Genel Müdürlüğü, Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.  azınlık paylarının iktisabı amacıyla görüşmelere başlayarak sözleşme imzalamaya ve bu meyanda ilgili işlemlerin yürütülmesi konusunda yetkili kılınmıştır. 

Genel Müdürlüğümüz bu yetki çerçevesinde 29.08.2016 tarihinde Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.‘nin  mevcut pay sahipleri ile sözleşme  imzalamıştır.

Ortaklığın gerçekleşmesi; Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ortak olmamız durumunda Şirketimizi etkileyebilecek ya da Şirketimize zarar verebilecek ve Sözleşme ile öngörülmüş işlemlerin geçerliliğini ya da hukuka uygunluğunu sorgulayan herhangi bir dava açılmamış olmasına, soruşturma ya da takip başlatılmamış veya bunların açılacağı ya da başlatılacağının bildirilmemiş olmasına, Moderasyon Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin  mevcut ortaklık yapısının korunmuş olmasına ve  Esas Sözleşme Tadilinin  imzalanarak karşılıklı tevdi etmiş olmasına bağlıdır. Şirketimiz dilerse bu koşulların herhangi birisinden yazılı olarak feragat etme hakkına sahiptir. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)