E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGeçit töreninde Rum kadın tankçılar dikkat çekti---

Geçit töreninde Rum kadın tankçılar dikkat çekti

Geçit töreninde Rum kadın tankçılar dikkat çekti
02 Ekim 2019 - 12:34 borsagundem.com

Kıbrıslı Rumların düzenlediği 1 Ekim Bağımsızlık Günü askeri geçit törenine kadın tankçılar damga vurdu.

Güney Kıbrıs'ta Lefkoşa'da 'Kıbrıs (Rum) Cumhuriyeti'nin 59. kuruluş yıldönümü vesilesiyle törenler yapıldı. Törende kadın tankçıların geçidi yoğun ilgi gördü.

Törenlerde konuşan Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, "Barış içinde yaşamamız için gerekli şatları oluşturmayı arzu ediyoruz. Türkiye’nin, Münhasır Ekonomik Bölgemizdeki tehditleri, Kıbrıs Rum Hükümetini, Cumhuriyeti korumak için savunma tedbirleri alma zorunda bıraktı" diye konuştu.

Rum yönetimi, Rum Milli Muhafız Ordusu'na (RMMO) Sırbistan ve İsrail'den iki yeni silah sistemi aldığını duyurmuştu. Rum yönetiminin, RMMO için Sırbistan'dan 155 milimetrelik top ve İsrail'den de 8 insansız hava aracı (İHA) satın aldığı açıklanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hani Mani03 Ekim 2019 05:02

    15milyonda -> 80milyon 75yılda olursa 75 yılda 80milyon ne olur cevabı tabi cok basit 65milyon X 4.6 = 300 Milyon savaşmayıp sevişir kürtler gibi bol bol çocuk yaparsak yakın gelecekte yani 75 yıl sonra askerlik sistemi diye birşey kalmaz. işin paradan çok eğitimle alakası var. Eğitim şart. askerlik dediğini robotlarda yapar. sen robotu geliştirmeyi bil.

  • Okie Dokie02 Ekim 2019 14:28

    İsrail, Rum kadınları askerlik yapıyor. Bizde ise erkekler bedelli askerlik yapıyor. Yalnış.

  • fafa02 Ekim 2019 20:46

    Bizdeki askerlik sistemi parayı veren düdüğü çalar sistemi.Ha bir de paralı askerlik yapar,bakan olunca Milli Güvenlik kurulunda yer alır,hatta terfilere müdahale eder.

  • turan 02 Ekim 2019 13:49

    bu yunan ermeni karışımı döller yine kaşınmaya başladılar galiba bu sefer ayşe değil haydar tatile çıkarsa ne bk yiyeceksiniz.