E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGCM Yatırım ‘Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri’ ödülü aldı---

GCM Yatırım ‘Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri’ ödülü aldı

GCM Yatırım ‘Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri’ ödülü aldı
25 Mayıs 2022 - 10:38 borsagundem.com

GCM Yatırım Genel Müdürü Alper Nergiz, uluslararası piyasalardaki uzmanlık ve bilgi birikimlerini, güçlü teknolojik altyapılarıyla birlikte yatırımcılarla buluşturduklarını belirtti.

GCM Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen törende, "Aracılık İşlemleri" kategorisinde "Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri" ödülüne 3'üncü kez layık görüldü. GCM Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, TSPB Altın Boğa Ödülleri'nin bu yıl yedincisi düzenlendi. 8 farklı kategoride ödülün verildiği törende, GCM Yatırım "Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri" ödülünü aldı. GCM Yatırım adına ödülü Genel Müdür Alper Nergiz kabul etti.

Açıklamada, ödül töreninde yaptığı konuşmaya yer verilen Nergiz, uluslararası piyasalardaki uzmanlık ve bilgi birikimlerini, güçlü teknolojik altyapılarıyla birlikte yatırımcılarla buluşturduklarını belirterek, "Ülkemizdeki finansal okuryazarlık seviyesini artırarak bireysel ve kurumsal yatırımcıların sermaye piyasalarına olan erişimini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu ödüle layık görülmek ve çalışmalarımızın takdir edilmesi gurur verici olduğu gibi gelecek vizyonumuzu gerçekleştirmek için de büyük bir motivasyon kaynağı." ifadelerini kullandı.

Finans piyasasının doğru tanınması ve Türkiye'de finansal bilincin artması için düzenli olarak eğitimler vermesinin yanı sıra sektörün de gelişimi için gayret gösteren GCM Yatırım, ürün çeşitliliğinin zenginleşmesi amacıyla inovatif ürünler geliştirmeye devam ediyor.

GCM Yatırım, Türkiye sermaye piyasalarının genç, dinamik ve en güçlü kurumlarından biri olarak yatırımcıların beklentilerine ve risk toleranslarına en uygun yatırım stratejilerini sunmayı hedefliyor. GCM Yatırım teknolojik altyapısıyla geleceği şekillendiren her gelişmeyi yakından takip ediyor.

Yayla Agro Gıda hisseleri halka arz fiyatının altını gördü

 

Arçelik 6 milyar TL'lik hisse alım kararı aldı

 

Bugün bir şirket bedelsiz payları hissedarların hesaplarına aktardı

 

Mazhar Zorlu, Egeplast hissesi sattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)