E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor---

GBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor

GBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor
21 Aralık 2020 - 12:03 borsagundem.com

Koronavirüsün mutasyona uğradığının ve daha hızlı bulaşır hale geldiğinin açıklandığı İngiltere'de, Sterlini'nin ABD doları ve euro karşısında değer kaybetmesine neden oldu.

Koronavirüsün mutasyona uğradığının ve daha hızlı bulaşır hale geldiğinin açıklandığı açıklandığında, kapatma tedbirlerinin sıkılaştırılması ve pek çok Avrupa ülkesinin İngiltere İngiliz Sterlini'nin ulaşımını durdurması İngiliz Sterlini'nin ABD değer kaybetmesine neden oldu.

GBP, ABD karşısında 1,35 sınırından 1,3317'ye kadar geriledi ve şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 1,3 düşüşle 1,3320'den işlem görüyor. Euro da GBP karşısında yüzde 0,86 değer kazandı. EUR / GBP paritesi 0,9073'ten 0,9150'ye kadar yükseldi.

DALGALI BİR SEYİR BEKLENİYOR

Analistler, AB ile Britanya'da sürdürülen Brexit sonrası ticaret müzakerelerine yönelik bugün gelecek haberlerin de etkisi ile GBP'nin ABD emek ve euro karşısında dalgalı bir seyir izlemesini bekliyorlar.

Analistler, GBP / USD için destek seviyesi olarak 1,3280'i işaret ediyorlar. Yukarı hareketlerde ise 1,34 ve 1,3440 direnç seviyeleri olarak öne çıkıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)