E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGazprom'la pazarlık masada---

Gazprom'la pazarlık masada

Gazprom'la pazarlık masada
13 Kasım 2014 - 08:23 borsagundem.com

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gazprom'la doğalgaz fiyatı konusunda görüştüklerini açıklaıd

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'nın Sesi FM'in Ankara Temsilcisi Yurdagül Şimşek’e yaptığı açıklamada, Rus enerji şirketi Gazprom'un doğalgaz fiyatlarında revizyon konusunu ve Ukrayna krizini görüşmek üzere önümüzdeki günlerde Ankara'ya geleceğini söyledi.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Gazprom yetkililerinin aslında, bu ay başında Türkiye'ye geleceklerini ancak, gelişlerinin Ermenek'teki maden kazası nedeniyle ertelendiğini söyledi. Maden kazası nedeniyle Ermenek'te olduğunu anımsatan Yıldız, Gazprom yetkililerinin, 
"Ermenek'e gelelim, orada görüşelim" dediğini, ancak kendilerinin böyle bir görüşmenin Ermenek'te o ortamda yapılmasının doğru olmayacağını ifade ettiklerini söyledi. Bunun üzerine görüşmelerin önümüzdeki günlere ertelendiğini, tarihin henüz netleşmediğini anlatan 
Bakan Yıldız, "Türkiye'ye geliş tarihlerini karşılıklı görüşerek belirleyeceğiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı14 Kasım 2014 17:45

    dürüst mert adamsın bir ricam var bakanlar kurulunda emekli maaşları konusunu aç ne bu ya de adamları mahvettik yiyecek ekmeğe muhtaç ettik de ben istifa ediyorum eğer bu insanlara seyyanen bi zam yapamazsak yazıklar olsun de. bak ölümü .gör sayın bakanım bi de ne olur.