E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGaziantepspor:0 - Beşiktaş:4---

Gaziantepspor:0 - Beşiktaş:4

Gaziantepspor:0 - Beşiktaş:4
28 Mayıs 2017 - 19:00 borsagundem.com

Spor Toto Süper Ligin 33. Hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile karşılaşan Beşiktaş rakibini 4-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

CANLI ANLATIM

90'Beşiktaş üst üste ikinci ve toplamda 15. Şampiyonluğunu ilan ediyor ve armasına 3. yıldızı takıyor.

90'Hakem Mete Kalkavan müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor ve Beşiktaş 2016-2017 sezonunda bitime 1 hafta kala Şampiyonluğunu ilan ediyor!

87'Oyundaki tempo oldukça düşüyor.

84'(G.Antepspor)
Gaziantepspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mohammed Fatau oyundan alınırken yerine Serkan Bakan oyuna dahil oluyor.

83'(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuzhan Özyakup oyundan alınırken yerine Caner Erkin oyuna dahil oluyor.

82'(G.Antepspor)
Orta alanın sağ çaprazında topla buluşan Mohammed Fatau topu biraz sürerek çok uzak mesafeden doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Fabricio Agosto bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

79'(Beşiktaş)
Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Tolgay Arslan'ın ara pası ile sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Demba Ba ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğine çarparak oyun alanını terk ediyor.

77'(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Vincent Aboubakar oyundan alınırken yerine Demba Ba oyuna dahil oluyor.

76'GOOOLL!! Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golü ile dört farklı üstünlüğü elde ediyor! Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Anderson Talisca sol ayağının içi ile harika bir şut çıkartıyor ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.

75'(G.Antepspor)
Gaziantepspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Anis Ben-Hatira oyundan alınırken yerine Doğanay Kılıç oyuna dahil oluyor.

72'(Beşiktaş)
Savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Oğuzhan Özyakup'un önünde kalıyor. Oğuzhan Özyakup bekletmeden sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

70'(G.Antepspor)
Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Marcos Pedroso bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

69'Ev sahibi Gaziantepspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

66'GOOOLL!! Beşiktaş, Anderson Talisca ile durumu 3-0'a getiriyor! Ceza sahası sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Anderson Talisca doğrudan kaleyi düşünüyor ve kaleci Erten Ersu'un müdahalesine rağmen top sağ köşeden filelerle buluşuyor.

63'(G.Antepspor)
Mohammed Fatau'nun ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Nabil Ghilas ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

61'(Beşiktaş)
Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Anderson Talisca bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

60'(G.Antepspor)
Gaziantepspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Barış Yardımcı oyundan alınırken yerine Alpay Koçaklı oyuna dahil oluyor.

60'(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cenk Tosun oyundan alınırken yerine Necip Uysal oyuna dahil oluyor.

57'(G.Antepspor)
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Orkan Çınar ortasını altıpasa sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Nabil Ghilas'dan seken top havalanıyor ve golcü oyuncu yere düşmekte olan topa rövaşata vuruşunu yapıyor ancak sağ kale direğinin hemen yanından Oğuzhan Özyakup bu topu çıkartmayı başarıyor.

56'(Beşiktaş)
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Tolgay Arslan yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

55'(Beşiktaş)
Gökhan Gönül'ün pası ile penaltı noktası sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Erten Ersu'nun üzerine gidiyor.

53'(Beşiktaş)
Anderson Talisca'nın pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Vincent Aboubakar topu düzelterek yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

51'(Beşiktaş)
Sağ kanat korner bayrağının hemen yanından kullanılan serbest vuruşta Anderson Talisca ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

51'(G.Antepspor)
Gaziantepspor'da Evans Kangwa rakibi Anderson Talisca'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

49'İkinci yarının hemen başında konuk ekip Beşiktaş rakip yarı alanda baskısını artırıyor.

46'Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Gaziantepspor'un vuruşu ile başlıyor.

45'Hakem Mete Kalkavan ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'(G.Antepspor)
Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Orkan Çınar ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Musa Nizam kafa vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

45'Dördüncü hakemin işareti ile ilk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

42'İlk yarının son dakikalarına girilirken konuk ekip siyah beyazlıların topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

39'GOOOLL!! Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup ile farkı ikiye çıkartıyor! Oğuzhan Özyakup'un pası ile sol çaprazda topla buluşan Ryan Babel bekletmeden tekrar pasını Oğuzhan Özyakup'a gönderiyor. Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Oğuzhan Özyakup yerden vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

37'(Beşiktaş)
Sağ kanattan kullanılan taç atışında Gökhan Gönül ceza sahası içi sağ tarafına doğru uzun oynuyor. Gelen topa yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğini sıyırarak dışarı gidiyor.

34'(Beşiktaş)
Oğuzhan Özyakup'un pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun topu sağ tarafına çekerek yerden sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

32'(Beşiktaş)
Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Oğuzhan Özyakup ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

29'Oyunun bu bölümünde konuk ekip Beşiktaş rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

25'(G.Antepspor)
Ceza yayının gerisinde topla buluşan Abdülkadir Kayalı bekeltmeden yerden sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

23'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

20'(Beşiktaş)
Kullanılan serbest vuruşta Anderson Talisca doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Erten Ersu meşin yuvarlağı dışarı çelmeyi başarıyor.

19'(G.Antepspor)
Gaziantepspor'da Musa Nizam rakibi Cenk Tosun'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor. Konuk ekip Beşiktaş şimdi ceza sahası sağ tarafından serbest vuruş kullanacak.

18'(G.Antepspor)
Hızlı gelişen Gaziantepspor atağında Nabil Ghilas'ın ara pası ile Evans Kangwa sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak hakem Mete Kalkavan'ın kararı ofsayt.

15'(Beşiktaş)
Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Cenk Tosun son çizgiye inmeden pasını ön direğe hareketlenen Ryan Babel'e göndermek istiyor ancak kaleci Erten Ersu bu topa müdahale ediyor. Topu önünde bulan Ryan Babel pasını altıpas çizgisi gerisindeki arkadaşı Cenk Tosun'a gönderiyor. Cenk'in bekletmeden vuruşunda kaleci Erten Ersu bir kez daha gole izin vermiyor.

13'(G.Antepspor)
Savunma arkasına kafa ile indirilen topa hareketlenen Khaly Thiam topla buluşuyor ancak kırmızı siyahlı futbolcunun pozisyonu ofsayt.

10'Gökhan Gönül havadan uzun pasını sol çapraza doğru hareketlenen Anderson Talisca'ya gönderiyor ancak kaleci Erten Ersu son anda bu topa müdahale ediyor ve mutlak bir gol pozisyonunu engelliyor.

8'(Beşiktaş)
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Anderson Talisca ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

6'GOOOLL!! Beşiktaş, Ryan Babel ile öne geçiyor! Oğuzhan Özyakup'un pası ile sol çaprazda topla buluşan Ryan Babel ceza yayının sol tarafına kadar topu sürüyor ve yerden vuruşunda top kalenin sol tarafından filelerle buluşuyor.

5'(Beşiktaş)
Sol çaprazdan ceza sahasına giren Cenk Tosun yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

3'Konuk ekip Beşiktaş kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1' Müsabaka konuk ekip Beşiktaş'ın vuruşu ile başlıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)