E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGaranti Yatırım Ortaklığı genel müdürlüğüne Dündar Dayı atandı---

Garanti Yatırım Ortaklığı genel müdürlüğüne Dündar Dayı atandı

Garanti Yatırım Ortaklığı genel müdürlüğüne Dündar Dayı atandı
01 Temmuz 2021 - 09:37 borsagundem.com

Mehmet Reha Tanör ile karşılıklı olarak anlaşan Garanti Yatırım Ortaklığı yeni müdürün atamasını gerçekleştirdi

Garanti Yatırım Ortaklığı yönetiminde sürpriz bir değişim yaşandı. Şirketten konuyla ilgili olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklama şöyle: “Şirketimizin 30.06.2021 tarihli ve 2021-08 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimiz ve Genel Müdürümüz Mehmet Reha Tanör arasındaki Hizmet sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla 01.07.2021 tarihi itibariyle sonlandırılmasına,

Genel Müdürlük görevinden ayrılan Mehmet Reha Tanör'ün yerine 01.07.2021 tarihinde başlamak üzere Genel Müdür olarak Dündar Dayı'nın atanmasına karar verilmiştir.”

DÜNDAR DAYI KİMDİR?

TED Ankara Koleji mezunu olan Dündar Dayı, üniversite öğreniminde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuş, yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ekonomi Hukuku üzerine tamamladı.

Sermaye Piyasaları ve Bankacılık kariyerine 1995 yılında T.Garanti Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda müfettiş olarak başladı, bu dönem içerisinde yurt içi yurt dışı bir çok şube ve iştirakte teftiş, inceleme ve soruşturma faaliyetlerinde bulundu. 1999 yılında aynı bankada Hazine Operasyon Birim Müdürü olarak atandı, süreç içerisinde banka portföyünün tüm hazine işlemlerinin operasyonları ile yatırım fonlarının değerleme ve saklama operasyonlarına liderlik etti. 2004 yılında T.Garanti Bankası A.Ş.’nin iştiraki olarak, sermaye piyasalarında portföy yönetimi değerlemesi ve operasyonları ile kurumsal ve bireysel saklama operasyonları ve risk yönetimi faaliyetleri gösteren Garanti Hizmet Yönetimi A.Ş.’de kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerini 13 yıl boyunca sürdürdü.

2017 yılında Osmanlı Yatırım A.Ş. ve Osmanlı Portföy A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak kariyerine devam etmiş, burada mali işler, bilgi teknolojileri, operasyon, insan kaynakları, teftiş kurulu, iç kontrol, inşaat ve belge yönetimi birimlerinin faaliyetlerini yürüttü.

MEHMET REHA TANÖR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Hukukçuluk ve işletme yöneticiliği yapmakta. Galatasaray Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nde 1996-2010 yılları arasında Sermaye Piyasası Hukuku öğretim görevlisi olarak ders verdi.

Günün önemli şirket haberleri 01/07/2021

Piyasalar neleri fiyatlayacak

Vadeliler güne yükselişle başladı

Yabancı portföylerindeki değişim: Hangi hisseleri alıyorlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)