E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGameStop hisseleri yeniden hareketlendi---

GameStop hisseleri yeniden hareketlendi

GameStop hisseleri yeniden hareketlendi
08 Ocak 2022 - 10:54 borsagundem.com

Pandeminin ilk döneminde sert fiyat hareketleriyle yaşanan çılgınlık sonrası yatay bir seyir izleyen hisseler cima günün yeniden sert yükselişe geçti.

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçen yılın başlarında Reddit forumunda çok sayıda kullanıcının örgütlenmesiyle sert yükselen GameStop hisseleri yeniden hareketlendi. GameStop Corp'un ( NYSE: #GME ) Hisseleri, bu sabah bir WSJ raporunda, video oyunu perakendecisinin NFT (karşılaştırılamaz tokenler) alanına adım atmayı planladığına dair bir raporla yaklaşık %20 artışla açıldı.

Wall Street Journal’in haberine göre , GameStop silah ve karakter kıyafetlerinin öne çıktığı video oyunu collectables NFT’leri için bir pazar kuracak.

GameStop’un, yeni bölümü yönetmek için şimdiye kadar 20'den fazla uzmanı işe aldığı ortaya çıktı. Raporda ayrıca, oyunlar geliştirmek ve pazar için öğeler oluşturmak için kripto alanında ortaklıkları güvence altına alacağı belirtildi.

Son iki ayda yüzde 40’a yakın düşüş kaydeden GME şu anda hisse başına 155 dolardan işlem görüyor.

WSJ raporu hakkında yorum yapan Hungry Wolves, NFT koleksiyonunu yaratan Adam Hollander, GameStop'un NFT alanından yararlanmak için iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Video oyunları oynayan ve GameStop'u güvenilir bir marka olarak tanıyan yüz milyonlarca insanın olması da hisselerdeki talep artışının nedeni olarak gösteriliyor.

GameStop, 2021'in başlarında Reddit kaynaklı kısa süreli sıkışmanın ilk hedeflerinden biriydi. Dün gece geç saatlerde WSJ'nin raporunun ardından, Cuma günü WallStreetBets'te bir kez daha “en çok tartışılan hisse senedi” oldu.

GameStop yatırımcıları gerçekle yüzleşiyor

 

İkinci GameStop krizinin mimarı kim?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)