E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalip Öztürk'ün hiçbir teklifi kabul edilmedi---

Galip Öztürk'ün hiçbir teklifi kabul edilmedi

Galip Öztürk'ün hiçbir teklifi kabul edilmedi
04 Haziran 2022 - 09:10 borsagundem.com

Gürcistan'ın Batum kentinde gözaltına alınan Metro Şirketler Grubu'nun sahibi Galip Öztürk'ün 2 ay tutuklu yargılanmasına karar verildi.

Hakkındaki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından kaçtığı Gürcistan'da 'uyuşturucu'dan tutuklanan Galip Öztürk'ün 2 ay tutuklu yargılanmasına karar verildi.

Metro Şirketler Grubu'nun sahibi Galip Öztürk, Gürcistan’ın Batum kentindeki bir alışveriş merkezinde yaklaşık 7 saatlik özel operasyonla gözaltına alınmış ve büyük miktarda uyuşturucuyu yasa dışı satın almak ve depolamakla suçlanmıştı.

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre Batum Şehir Mahkemesi, Öztürk'ün 2 ay boyunca tutuklu yargılanmasına karar verildiğini duyurdu.

Avukatları 5,5 milyon TL kefaletle serbest bırakılmasını teklif etti

Öztürk’ün avukatları mahkemenin kararına itiraz ederek, ithamları kabul etmediklerini ve savcılığın asılsız suçlamada bulunduğunu söyledi.

Mahkemede kendini savunan Öztürk, "Ben bir Gürcü köyünde doğdum ve Gürcistan'ı çocukluğumdan beri seviyorum. İlk yatırımımı Gürcistan'da yaptım. Birçok Türk iş adamı şu an olanlara şaşırıyor. Nasıl böyle bir şey olur? Evim Gürcistan'da, nereye kaçmalıyım? İşbirliğine hazırım" ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün avukatları, yargıca 1 milyon Gürcistan Larisi (5.5 milyon TL) kefaletle Öztürk'ün serbest bırakılmasını teklif ederek, mahkemenin bu miktarı artırabileceğini ve Öztürk'ün Gürcistan ve Türkiye pasaportlarını da teslim edeceğini söyledi. Savcı Davit Charbadze ise "Öztürk'ün kefaletle serbest bırakılması halinde saklanma tehlikesi mevcut" diyerek kefalet teklifini reddetti.

Galip Öztürk'ün evinde 7.2 kilo kokain ele geçirildi

 

Metro’dan Galip Öztürk açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandas06 Haziran 2022 01:28

    Grup  hisselerini ne zaman en zirvelere cekseler galip'in kotu haber oyunlari basliyor.  ben bunun rusvet karsiliginda cevirdigi bir dumen olduguna inaniyorum. Borsada yukaridan maliyetlenen millet korkup satsin paralar galipin cebine aksin, komplo komplo komplo. 

  • Mustafa11 Haziran 2022 20:38

    Sen bu kafayla yaşama...

  • Melih06 Haziran 2022 00:46

    Bu milletin ahi yanına kalmaz.Onu destekleyen yalakalarda onun gibi olsun.O.c.

  • AhmetK05 Haziran 2022 17:47

    Yaptıgı hırsızlıkları dolandırıcılıkları oder bole işte. Burada hapıs yatmak birsey degıl, obur dunyada cook daha buyuk ceza beklıyor onu.. haramlar cıkacak senden galıp

  • Cego 05 Haziran 2022 16:52

    İyi oldu lan şerefsiz sana. Her yeri Türkiye mi zannettin parayı ver her b.ku ye

  • Yorum05 Haziran 2022 16:04

    Bu galibin manşetleri süsleme geleneği hiç bitmiyor niyeyse hepte kötü anılan haberlerle oluyor niyeyse ben bunu tahmin ediyordum ne zaman bir hisseye operasyon çekse çekecek olsa kendine sövdürüyor öncesinde Bi bildikleri var demekki tecrübeyle sabit bişey olsa gerek

  • KILIÇ05 Haziran 2022 13:24

    bu çeteler ülkemizn yüz karası malefsef borsamızda yönetimi yeme meyilli olunca bu tür insanlar sıfırdan trilyoner olup çıkıyor yani katlamalı ve ulaşılması zor servetlerin tek geliri borsada soygun ,vurgun,dolandırıcılıkdır.düzen degişssede borsada düzülen degişmiyor.adam kokani.morfin ,velhası yüz kızartıcı tüm suçları mübah oluyorhökümet adamı da olunca soya bildigin kadar sınırsız soygun yapabiliyorsun.hesap sorulmaz adam oluyorsun.

  • uğur05 Haziran 2022 10:39

    2 ay ne ki,,10 sene yatacak ki aklı başına gelsin,,bu dünyada zenginlere,vurgunculara hiç bir şey olmaz,,olan garibana olur.

  • ALİ KODUŞ04 Haziran 2022 23:55

    Milyonlarca yatırımcının ocağına incir ağacını  dikip bitirdi.umarım hapisten çıkamaz.Türkiye ye acilen iade edilmelidir.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ04 Haziran 2022 23:04

    Adaletin tıkır tıkır işleyebilmesi için böyle kişiler acilen idam edilmelidir.milyonlarca insanı zarara uğratmış bir den fazla kişiyi öldürdüğünden dolayı muhatbet hapse mahkum olmuştur.

  • Yurt dışına kaçırılan paralar04 Haziran 2022 21:33

    Ülkemizdeki soyguncular listesinde Galip Öztürk son sıralarda yer alır.

  • Adil04 Haziran 2022 23:48

    Mücahit bunun akrabasımı?

  • İrfan bahadır04 Haziran 2022 20:56

    Galip öztürk yanlış yapılmıştır gürçistanda arabaya eve esrar ,eroin koymak modadır.tezgah düzenlediler galipe adam ben gürçüyüm demedi ben gürçüler ile beraber yasadım köyümde ,burdada gürçü vadandaşı oldum ,neden bana yanlış yapıyorsunuz demek isdemiştir,carpıtılıp olayı başka mecralara taşımanın bi espirisi yok ,ayıptır yanlıştır.saygılar.

  • Kürşad04 Haziran 2022 16:51

    Gürcistan doğumlu olanı gürcü, bulgaristan doğumlu olanı bulgar, yunanistan doğumlu olanı yunan, iran doğumlu olanı acem vesair ülkede doğanları oranın milleti diye nitelemek, öyle sanmak ahmaklıktır, cahilliktir, Türk tarihini, tarikini, idealini, misyonunu bilmemektir yada kasıtlı ardniyetlidir. Şimdiki şekliyle iran dediğimiz toprakları 1925 senesine kadar, yüzlerce sene Türk/kaçar hanedanı yönetmiştir. Şu anda bile iran''ın nüfusunun %35'i Türktür Ard niyetliler hariç, fikir söylemek için bilgi sahibi olmak ilk şarttır.

  • Mustafa11 Haziran 2022 20:40

    Yarısı İran'ın azeridir nerdeyse güney Azerbaycan dur.3 milyon üzeride Kürt vardir

  • Hasbi04 Haziran 2022 21:46

    Sırma saçlı, senin mantığa veya mantıksızlığa gör biride çıkar "sırma saçlılara dikkat" der. Derse kabûl görmeli mi?

  • sırma saçlı04 Haziran 2022 19:25

    vatan hainleri kendilerini en hakki, yerli milli unsur diye pazarlayarak hırsızlıklarını, rüşvetlerini,  uyuşturucu ticaretlerini, vergi kaçırmalarını saklıyor. adlarını soyadlarını kürşat, öztürk, asiltürk gibi koyan dönmelere dikkat edin

  • Mustafa04 Haziran 2022 16:46

    Çayci yolun sonu artık yeter azda olmamış...birdaha bu ülkeye gelmez serefsiz memlketi yerken gurcuyim demiyordun

  • serok agopyan04 Haziran 2022 16:38

    yigit gurcu yurtttaşı galip özturk özgur bırakılmalıdır.galip özgurcu tam bir gurcudur ve sözunun eridir.

  • Pala04 Haziran 2022 15:15

    Karadenizli olup da çürük çıkanlara dikkat. Bakın galip ben gurcuyum diyor

  • baran04 Haziran 2022 16:01

    En ahlaksız itler ırkçılık yapıp insanlıktan bahseden terörist bozuntularıdır. Hatta gerçek kimliğini gizleyip sureti haktan görünüp her türlü zorbalığı ahlaksızlığı meşru saymaya hazırlanan kripto tipler ki çoğusu Ermeni ve Rum kökenlidir. Kökü dışarıda soysuzca iftira atmakta hiç sakınca görmezler!  Hatta şehit yakınlarına küfür ve hakaretler edip ahlaktan bahsetmeleri de ne olduklarını açıkça belli ederler.  Bunların hiç bir sınırı ayarı edebi yoktur.  Bunların kuyruğuna yapışan sen de ancak kendi çukurunu kazarsın.  

  • Keklik04 Haziran 2022 15:13

    Kendini türk işadamı diye pazarliyirdu. Mahkemede gürcü olduğunu kabul etmiş

  • sırma saçlı04 Haziran 2022 19:27

    tüm karadenizli dönmeler zıplamış, işte gerçekler ortaya çıkıyor. milliyetçiyim diyen, soyismini asiltürk, öztürk koyanlar mahkemeye çıkınca biz gürcüyüz rumuz, ermeniyiz diyor

  • Şakir04 Haziran 2022 13:32

    bu g.. k ... inin diğer şirketleride incelensin bende Van et var zaten zararda isterse 1 tl olsun ama buna cezasını versinler mutlu olacağım .sürekli zaten yatırımcısını dolandırıyor Spk başkanı değişmiş ve böyle şirketlere ödün vermiyormuş Başkan şu Vaneti bir inceletsen sürekli kendileri işlem yapıyor ...ler

  • Hesap günü04 Haziran 2022 12:17

    Yaşasın Gürcistan, Türkiye bin yapamadığı yapıyor. Silip süpürün bu O.Ç servetini..

  • Seko04 Haziran 2022 10:08

    Vayy benim güzel ülkem Osmanlı'dan sonra iflah olmadı

  • Mustafa04 Haziran 2022 15:20

    Bu topraklar cumhuriyetle adam olmadı osmanliylada hatta sıkıntı 1550 lerden beri var aynen devam.ediyor ilk gelenler ve Selçuklu nün atmış olduğu temel götürmüş 300 sene sonrası malum yatırım yapılmamış şuan için de değişen birşey yok insanı degsitirin yönetimi dehsitirsen ne değiştirmeden ne şimdiki yaptıkları gibi levha değişikliğiyle olmuyor

  • baran04 Haziran 2022 13:26

    Gerçekten böyle sığ akıllar olduğu sürece  bu ülke felah bulmaz!  Ne alaka Osmanlı ya da Türkiye Cumhuriyeti!  Akıllara bir zarar şekilde toplum zıt kutuplara ısrar ile inatla sürüklenmeye çalışılıyor. Hiç alakası olmayan konular ile yarım akıllı tipler ilişkilendirme  yapıyor.  Gerçek alt üst oluyor.  Israrla birileri  Atatürk ü ağzından düşürmeyip  aslında pkk ya da yağlama yıkama yapıyor  bir tarafta da durduk yerde malum gaste hiç alakası ve gereği yok iken  Atatürk düşmanlığı yapıp abuk subuk konuşmaya başlıyor. Aslında bu ahlaksız takımının her iki tarafta aynı misyona sahip mesele insanları ve toplumları zıt kutuplara sürükleyip çatıştırmak.  Bunlar görevli ajanlar ve münafıklardır.  Sizden gibi görünüp toplumun sinir uçlarını kaşımaya kalkmaları bilinçli ve kasıtlıdır. Bilerek karşı tarafa bir nevi pas atmaktır. Hiç şüpheniz olmasın her türlü ahlaksızlık mevcuttur bunlarda.

  • Yorum04 Haziran 2022 11:35

    Galip öztürk ün illegal işlerinin sebebini Türkiye cumhuriyeti devletine mi yüklemiş oldunuz şimdi seko eğitim de bir yere kadar işte cahilliği bir nebze türpülüyor ama o kadar

  • Yıldırım04 Haziran 2022 10:53

    Osmanlı’nın Ülkemizi İngiliz işgalcilerinin gemisiyle terkettiğini unutma. Ülkem’de bir sorun yok, sorun yönetenlerde.