E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalip Öztürk'ten Halep'e yardım eli---

Galip Öztürk'ten Halep'e yardım eli

Galip Öztürk'ten Halep'e yardım eli
07 Ocak 2017 - 12:42 borsagundem.com

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Halep'e yardım olarak 6 TIR pirinç gönderdi

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün yardım eli Halep’e kadar uzandı. Metro Holding iştiraklerinden Ülkem Bafra Bakliyat 6 TIR dolusu pirinci Halep’e gönderdi.

Samsun’dan bir seferde yapılan en yüksek yardım olma özelliğini taşıyan 6 TIR’ı Halep’e yollatmak için geniş katılımlı bir tören düzenlendi. Törene; Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Çakır, Genel Müdür Yasin Dinler, Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Genel Müdürü Mustafa Özcan, İşletme Müdürü Mustafa İsmet Akalın, muhtarlar, ilçe daire müdürleri, fabrika personeli ve Bafralı çeltik üreticileri katıldı.

DESTEK TALİMATI ÖZTÜRK’TEN
Törende konuşan Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk şunları kaydetti; “Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Galip Öztürk beni arayarak, insanlık dramının yaşandığı Halep’e grup olarak destek vermemiz gerektiğini söyledi. Millet olarak yaklaşık 5 yıldır özellikle Suriye ve Irak’ta yaşanan savaştan kaçarak ülkemize gelen göçmenlere her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da bu desteğe devam edeceğiz. Halep’te özellikle un, pirinç, şeker gibi ana besin maddelerine ihtiyaç duyulduğu bilgisini almıştık. Bu sebeple de kendi ürünümüz olan 150 ton pirinci bölge halkına gönderiyor ve bundan da gurur duyuyoruz.”

Hazırlanan 6 TIR pirinç Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aracılığı ile Halep’e ulaştırılmak üzere Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in dualarıyla yola çıktı. Pirinçler Kilis Valiliği’ne teslim edilerek tampon bölgeden Suriye’ye götürülecek.





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)