E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalip Öztürk'ten Gürcü sporuna destek---

Galip Öztürk'ten Gürcü sporuna destek

Galip Öztürk'ten Gürcü sporuna destek
03 Ocak 2016 - 16:33 borsagundem.com

Metro Holding'in patronu Galip Öztürk hayırseverliğini bir kez daha göstererek Dinamo Batumi kulübüne otobüs hediye etti

Metro Holding Kurucu Başkanı Galip Öztürk, sosyal sorumluluk projelerine ve spora verdiği destek ile de Gürcistan’da gönüllere taht kuruyor.Öztürk’ün sahibi olduğu, Gürcistan’da önemli yatırımlara imzasını atan Metro Georgia, ülkenin köklü futbol kulüplerinden Dinamo Batumi’ye, 60 bin dolar değerinde otobüs hediye etti. Hayırsever İş Adamı Galip Öztürk, takımın Avrupa kupalarına gitmesi durumunda, oradaki bütün sponsorluğunu üstleneceğini de söyleyerek, Dinamo Batumi Kulübüne yeni bir müjde daha vermiş oldu.

Galip Öztürk’ün takımlarına verdikleri destekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Dinamo BatumiBaşkanı Oto Pediçkiniörnek davranışı dolayısıyla Galip Öztürk’e teşekkürlerini sunarken, günü anısına takımın formasını da hediye etti.  Sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunu vurgulayan hayırsever işadamı Galip Öztürk, “Ben en büyük mutluluğu eğitime ve spora verdiğimiz desteklerden duyuyorum. Çünkü bu iki alanA yapılan yatırım, verilen destek aynı zamanda geleceğe yapılan yatırımlardır. Biz de bu gerçeğin farkında olarak fırsat çıktığı anda elimizden gelen bütün desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Gürcistan benim ikinci vatandım” diye konuştu.

Dinamo Batumi Başkanı Oto Pediçkini, Öztürk’ün hediye ettiği bu otobüsün klüp için büyük önem arz ettiğini söylerken, “ Otobüsümüzün olmaması bizim için çok büyük bir sorundu. Bu güzel ve bizim için çok değerli hediye ile hem futbol takımımızın hem de klüpte oynayan 9 ayrı yaş grubu sporcumuzun ulaşım sorunu çözülmüş oldu. Metro Turizm ile memorandum imzaladık. Bundan sonra Avrupa maçlarımıza Metro logosu ile çıkacağız” dedi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,75
En Yüksek: 2,72
En Düşük: 2,61
Değişim 5,77 %
FK: 1,08
PD / DD: 0,46
İşlem Hacmi 39.393.633
Toplam Adet: 14.646.449
Ağırlıklı Ort.: 2,69
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet03 Ocak 2016 16:37

    Galip Beyefendi yoksul, gariban babasıdır. O herkesi sever. Galip Ağabey büyük atılımların adamıdır. Allah ondan razı olsun. Allah başımızdan Galip Öztürk'ü eksik etmesin.