E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Galatsaray'dan sert açıklama---

​Galatsaray'dan sert açıklama

​Galatsaray'dan sert açıklama
16 Aralık 2013 - 20:29 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüp, Pınar Karşıyaka ile oynanan maçta çıkan olaylar ile ilgili bir açıklama yayımladı

Galatasaray 'ın resmi internet sitesinde, 'Basketbola da Bulaştırdınız' başlığı ile yer alan açıklama şöyle: 
"Dün oynanan Pınar Karşıyaka–Galatasaray Liv Hospital Basketbol karşılaşmasında Basketbol Şube Koordinatörümüz Murat Özyer’e yapılan çirkin ve aşağılık saldırı sporda şiddet olaylarının varmış olduğu düzeyin açık bir göstergesidir.

Planlı ve güdümlü olduğu her açıdan belli olan bu saldırı, bir toplumsal taşkınlık vakası veya basit bir polisiye olay olarak nitelendirilemez. Şiddetle kınadığımız ve mevcut Pınar Karşıyaka yönetiminin tamamen dışında planlanmış olduğuna inandığımız bu olay, basketbolumuza sızan mafyavari bir anlayışın somut örneğidir. 

Galatasaray Spor Kulübü olarak başta Basketbol Federasyonu olmak üzere, emniyet güçlerimizden medyaya kadar tüm kurumların bu kirli ortamın temizlenmesi için bir seferberlik ilan ederek çok titiz bir çalışmanın acilen başlatılmasını ve basketbolumuzun bu olayları gerçekleştiren ve özendiren güçlerden bir an önce temizlenmesini istiyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)