E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaraylı futbolcular kazan kaldırdı---

Galatasaraylı futbolcular kazan kaldırdı

Galatasaraylı futbolcular kazan kaldırdı
10 Aralık 2019 - 17:16 borsagundem.com

Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusundan şok sözler: Fatih Terim'le çalışmak istemiyoruz. Devre arasında sarı kırmızılı takımdan ayrılmak isteyen ikilinin, Teknik Direktör Fatih Terim'den şikayetçi oldukları ortaya çıktı.

Ocak ayında kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan, şimdiden bazı futbolcularla transfer görüşmeleri yapan Galatasaray'da iki yıldız oyuncunun Fatih Terim ile çalışmak istemediği ortaya çıktı.

Antrenmanlarda, maç içerisinde Fatih Terim'in sergilediği tavırlardan, üsluptan ve yaklaşımdan rahatsız olan N'Zonzi ile Seri'nin takımdan ayrılmak istedikleri öğrenilirken, iki yıldızın da Ocak ayında kulüplerine geri dönebileceği bildirildi.

Durumu menajerleriyle paylaşan iki futbolcunun Galatasaray'ı kafalarından sildiği ifade edilirken, yönetimin gelişmelerden haberdar olduğu, fakat oyuncuların temsilcilerine 'Florya'nın patronu hocadır' şeklinde yanıt verdiği kaydedildi.

Fatih Terim'in 14 maçta görev verdiği N'Zonzi sadece 1 asist yapabilirken, Seri ise 1 gol 1 asistlik performans ortaya koyabildi. (Sabah)

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan Kaya11 Aralık 2019 14:27

    Kanıtla la Kanıtla ne zaman dedi o ara sen nerdeydin nasıl anladın nasıl duydun

  • Tabi ya10 Aralık 2019 20:24

    Sahte kabadayiyla kim ister calismak

  • pala10 Aralık 2019 18:53

    normal zeka, eğitim ve kültüre sahip biri bu nadan ve kibirili maganda ile aynı atmosferi solumak istemez

  • Malkoçoğlu11 Aralık 2019 13:44

    İster nadan ister kibirli adam bu ülkede kimsenin başaramadıklarını başardı ve ispatları da Galatasaray müzesinde duruyor, kupaları görmeyen varsa bayramlarda gidin Floryanın bekçisine selamımı söyleyin, hedeflerinizi yükseltin, çamur atmakla o kupalar gelmez, Fatihle çalışıp hala onun büyük hoca olduğunu söyleyen anlatan Drogba, Hagi, Baros, Popescu Gomez gibi yıldızlar dan daha mi iyi oyuncu bu seri ve nzonzi , istatistikleri dökülüyor bahaneyi hocaya buluyorlar, çektirin gidin tembel herifler. Bırakalım ülkemizden yetişen başarılı insanları paçalarından çekip alaşağı etme alışkanlığını da takdir edelim biraz, bu ülke futbolu hep yabancı sömürgeci antrenörlerden çekti.