E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru İstanbul'da---

Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru İstanbul'da
04 Ocak 2020 - 16:07 borsagundem.com

Sarı-kırmızılılar ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaparken, Onyekuru ve Saracchi ile anlaşma sağlamıştı. Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru, İstanbul'a geldi. İşte son dakika transfer gelişmesinin ayrıntıları...

Süper Lig'in ilk yarısı geride kalırken, performansıyla beklentileri karşılayamayan Galatasaray'da gözler transfere çevrilmişti. Onyekuru ve Saracchi ile anlaşma sağlamıştı.

Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerden uzak bir görüntü sergileyen Galatasaray, devre arasına lider Sivasspor'un 10 puan arkasında girmişti. Gözlerin transfere çevrildiği Galatasaray'da, son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor...

2 TRANSFER BİRDEN!

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, iki flaş transferi birden duyurmuştu. Sarı-kırmızılılar ilk olarak eski futbolcusu Onyekuru ile anlaşırken, daha sonra sol bek bölgesi için Saracchi ile anlaşıldığını KAP'a bildirmişti.

ONYEKURU İSTANBUL'DA!

Galatasaray taraftarının büyük bir heyecanla beklediği Onyekuru İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların yeni transferi, Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak'ın ofisinden fotoğraf paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim05 Ocak 2020 01:00

    Rezil ahmaklar; çok mu paranız var!  Boğazınıza kadar  batmışsınız!  Hala transfer!  Türk gençlerini yetiştirmekten acizseniz orada ne kulüp yöneticisi olarak ne de teknik heyet olarak durmamalısınız.  İşiniz gücünüz al gülüm ver gülüm.

  • HÜLYA ÇİFTCİ04 Ocak 2020 21:53

    dört büyüklerin işler çok zor.şampiyon sivasspor veya başakşehir olur.