E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın üçüncülük hesalı tutmadı!---

Galatasaray'ın üçüncülük hesalı tutmadı!

Galatasaray'ın üçüncülük hesalı tutmadı!
03 Haziran 2017 - 17:06 borsagundem.com

Galatasaray, Süper Lig'de 34. ve son hafta maçında Konyaspor'u Sinan Gümüş'ün golleriyle 2-1 yenerek ligi dördüncü sırada tamamladı.

Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, evinde Atiker Konyaspor'u ağırladı.

90 dakika Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray 64 puanla ligi dördüncü, Konyaspor ise 43 puanla 10. sırada bitirdi.

Ligi 4. bitiren Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci ön eleme turundan katılacak. Sarı-Kırmızılılar maçlarını 13 ve 20 Temmuz tarihlerinde oynayacak.

MAÇTAN  ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Müsabaka konuk ekip Atiker Konyaspor'un vuruşu ile başlıyor.
5.dakika Rakibinden topu çalan Sinan Gümüş sağ kanattan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek pasını ön direğe doğru hareketlenen Wesley Sneijder'e göndermek istiyor ancak savunma son anda araya giriyo
r.
12.dakika Sol kanatta topla buluşan Moryke Fofana rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiden ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Kaleci Fernando Muslera doğru yer tutuyor ve bu topu kontrol ediyor.
18.dakika Sağ kanattan gelişen atakta Ömer Ali Şahiner ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
26.dakika Havadan uzun pas ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Sabri Sarıoğlu bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
35.dakika GOOOLL! Galatasaray, Sinan Gümüş ile öne geçiyor! Ceza yayı üzerinde topla buluşan Bruma dönerek vuruşunu yapıyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol tarafında Lukas Podolski'nin önünde kalıyor. Lukas Podolski son çizgiye inerek topu yerden arka direğe doğru çeviriyor. Bu noktada bulunan Sinan Gümüş yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
41.dakika Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Uslu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
45.dakika Hakem Halis Özkahya ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
46.dakika İkinci yarı ev sahibi Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.
53.dakika Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bruma'nın pası ile topla buluşan Selçuk İnan ortasını penaltı noktasının ön tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Ahmet Çalık kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
59.dakika Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Mehmet Uslu ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Savunmanın karşıladığı top penaltı noktasının gerisinde Amir Hadziahmetovic'in önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu bekletmeden gelişine vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
63.dakika GOOOLL!! Atiker Konyaspor, Selim Ay ile beraberliği yakalıyor!
72.dakika Josue'nin pası ile ceza yayı sağ tarfında topla buluşan Bruma bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı üzerine gelen bu topu kontrol etmeyi başarıyor.
77.dakika GOOOLL!! Galatasaray, Sinan Gümüş ile tekrar öne geçiyor.
86.dakika Sağ çaprazda topla buluşan Sabri Sarıoğlu ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Ahmet, Semih, Linnes, Tolga, Selçuk, Bruma, Sneijder, Sinan, Podolski

Atiker Konyaspor: Serkan, Volkan, Ali Turan, Selim, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Mehmet Uslu, Mbamba, Amir, Fofana, Hora

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)