E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın transfer listesi---

Galatasaray'ın transfer listesi

Galatasaray'ın transfer listesi
01 Nisan 2021 - 14:05 borsagundem.com

İç transferde önemli yol alan sarı-kırmızılılar, dış transferde ise FFP'ye göre hareket edecek ve öncelikle serbest kalacak isimlere yönelecek.

Muslera ile iç transfere başlayan Galatasaray, stoperleri Marcao ve Luyindama'nın yanı sıra kaptanı Arda Turan ve yıldızı Emre Akbaba ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor.

DIŞ TRANSFERDE NELER OLACAK?

FFP anlaşması devam eden sarı-kırmızılı kulüp, dış transferde ise listesine sezon sonunda serbest kalacak isimleri aldı. İşte Aslan'daki operasyonun detayları:

AYTAÇ KARA'NIN ANLAŞMASI HAZIR

Kasımpaşa ile sözleşmesini uzatmayan Aytaç Kara ile kesin anlaşma sağlandı. Aytaç yeni sezonda parçalı formayı giyecek.

SARACCHI'YE VEDA

Leipzig'in 5 milyon Euro istediği Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi'ye veda edilecek.

SOL BEK İÇİN İLK ADAY VE TEKLİF

Crystal Palace ile sözleşmesi bitecek olan Hollandalı sol bek Van Aanholt'a yıllık 1 milyon 750 bin Euro'dan 3 sezonluk sözleşme önerildi.

SALİH UÇAN KARARI

Sezon sonu boşa çıkacak Alanyaspor'dan Salih Uçan gündemde bulunuyor. Salih'in yurtiçinden de birçok talibi var. Salih'in yıllık 10 milyon TL ve imza parası istediği ifade ediliyor

KENAN RAPORU: ALALIM

Sözleşmesi bitecek olan Fortuna Düsseldorf'tan Kenan Karaman da gündemde bulunuyor ancak Kenan'ın da hem Türkiye hem Avrupa'dan önemli talipleri var

KAAN AYHAN YİNE LİSTEDE

Savunmaya yerli takviye düşünen Galatasaray, Kaan Ayhan transferini yine düşünüyor. Sassuolo'da aradığını bulamayan Kaan'ın sarı kırmızılılara sıcak olduğu ifade ediliyor

ALPASLAN ÖZTÜRK HEDEFİ

Galatasaray'ın savunmadaki bir diğer hedefi de Göztepe'den Alpaslan Öztürk. Sözleşmesi biten 27 yaşındaki oyuncu ile görüşmeler olduğu ifade ediliyor

SÜRPRİZ İSİM: BARIŞ ALPER YILMAZ

Geleceğe yönelik hamleler yapacak sarı-kırmızılılar, Ümit Milli Takım'da oynayan Keçiörengücü'nün kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor.(Sabah)

Galatasaray maçı öncesi sürpriz Boupendza gelişmesi

 

İtalya'dan Fatih Terim'e resmi teklif

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)