E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın tarihi serisi Konya'da sona erdi---

Galatasaray'ın tarihi serisi Konya'da sona erdi

Galatasaray'ın tarihi serisi Konya'da sona erdi
17 Mart 2023 - 22:15 borsagundem.com

Galatasaray, 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve 14 maç sonra puan kaybetti

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.

Mücadelenin ilk dakikaları yoğun tempoda geçerken iki takım da rakip ceza sahasına kolay girerken net pozisyon üretmekte zorlandı.

Sarı-kırmızılılar aradığı golü 31. dakikada buldu. Sol kanattan gelişen atakta Kerem'in şık pasında Rashica topu düzelttikten sonra ağlarla buluşturdu ve Galatasaray'ı öne geçirdi. İlk 45 dakikada başka gol olmadı.

Maçın ikinci yarısı da hızlı başladı. İki takım da üst üste kornerler bulurken Konyaspor 62'de skora denge getirdi. Soner Dikmen maçta eşitliği getirirken Konyaspor da beş hafta sonra gol attı.

71. dakika oynanırken gelişen Galatasaray atağında Kerem Aktürkoğlu'nun pasında savunma arkasına sarkan Rashica, sarı-kırmızılıları bir kez daha öne geçirdi ancak gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Mücadelede 90+3. dakika oynanırken gelişen Konyaspor atağında Bruno Paz'ın pasında Oğulcan Ülgün şık bir vuruşla Konyaspor'u öne geçirdi

Maçın kalanında gol olmayınca 3 puana uzanan taraf Konyaspor oldu. Biri hükmen galibiyet olmak üzere oynadığı son 14 resmi maçını kazanarak lig tarihinin en uzun süre maç kazanan takımı olan sarı-kırmızılıların tarihi serisi sona erdi.

Galatasaray 311 milyon lira zarar açıkladı

 

Galatasaray ligde üst üste 14. galibiyetini aldı

 

İşte Galatasaray'ın 100 milyon euroluk planı

 

Galatasaray'dan transfer açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,56
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,12
Değişim 1,70 %
FK: 28,59
PD / DD: -5,47
İşlem Hacmi 80.880.514
Toplam Adet: 8.531.662
Ağırlıklı Ort.: 9,36
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)