E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i---

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i
13 Aralık 2021 - 09:46 borsagundem.com

Süper Lig'deki son dört maçından galibiyet çıkaramayan Galatasaray, 3 puan hasretine son vermek için Sivasspor deplasmanında sahaya çıkıyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Galatasaray ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı. Süper Lig'de oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 beraberlik yaşayan Demir Grup Sivasspor ise 19 puana sahip.

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i

GALİBİYETE HASRET

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 4 müsabakada galibiyet elde edemedi. UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider bitirerek doğrudan son 16 turuna yükselen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ise son dönemde kötü bir grafik ortaya koydu. Galatasaray ligdeki son 4 maçında üç beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayarak sadece 3 puan alabildi.

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i

BOEY YOK, MARCAO VE CICALDAU KADRODA

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey mücadelede forma giyemeyecek. Koronavirüs testi negatife dönen Alexandru Cicaldau kadroya dahil edilirken Lazio maçında ağrı hisseden Marcao'nun durumu maç saatinde belli olacak.

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i

DÖRT FUTBOLCU SINIRDA 

Galatasaray'da Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde dört futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı oyuncular Fernando Muslera, Taylan Antalyalı, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 17. haftadaki Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i

MUHTEMEL 11

MUSLERA

YEDLIN

NELSSON

MARCAO (ALPASLAN)

VAN AANHOLT

TAYLAN

BERKAN

MORUTAN

KEREM AKTÜRKOĞLU

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)