E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’ın hazırlık maçında olaylar çıktı---

Galatasaray’ın hazırlık maçında olaylar çıktı

Galatasaray’ın hazırlık maçında olaylar çıktı
17 Ağustos 2014 - 22:41 borsagundem.com

Belçika'da hazırlık karşılaşması Aslan’ın 1-0 galibiyetiyle bitti, saha karıştı. Burak tartıştı, takımın 3 yıldızı arbedenin ortasında kaldı.

Galatasaray, Belçika 2. lig ekiplerinden White Star Bruxelles ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 81. dakikada Amrabat'ın ayağından gelen gol ile 1-0 kazandı. Karşılaşmanın son dakikalarında oyundan alınan Burak ile gurbetçi taraftarlar arasında gerilim yaşandı. Maçta net gol pozisyonlarından yararlanamayan Burak'a bazı taraftarların sözlü tacizde bulunduğu görüldü. Burak'ın bu taraftarlara doğru yönelmesiyle başlayan gerilim Galatasaraylı diğer oyuncular ve özel güvenliğin araya girmesiyle son buldu.

Maçın bitmesiyle gurbetçi taraftarlar yine ortalığı karıştırdı, sahaya girdi ve futbolcular büyük bir izdihamın arasında kaldı.  Prandelli güvenlik görevlileri tarafından hemen soyunma odasına götürülürken, Melo, Sneijder ve Muslera bitiş düdüğü ile tünele doğru koştu. Ancak Selçuk, Semih ve Amrabat diğer arkadaşları kadar şanslı değildi. 

Sahaya giren yüzlerce taraftar bir anda Galatasaraylı 3 oyuncunun etrafını sararken sevgi gösterisi yerine Semih Selçuk ve Amrabat karambolün ortasında kaldı. Galatasaray kulübünün güvenlik görevlileri güçlükle Semih, Selçuk ve Amrabat'ı bu izdihamdan çıkarmaya çalışırken yaşanan arbedede sarı kırmızılı futbolcular ufak darbelere maruz kaldı. 

Bu sırada tribünde bulunan Galatasaray taraftarları da "Rezalet" ve "Türkiye sizinle rezil oluyor" diyerek bağırdı ve bu duruma tepki gösterdi. Bir taraftarda güvenlik görevlisine Ambarat'ı soyunma odasına götürmeye çalışırken tekme attı ve tansiyon yükseldi. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)