E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın Emre Mor transferi mahkemelik oldu!---

Galatasaray'ın Emre Mor transferi mahkemelik oldu!

Galatasaray'ın Emre Mor transferi mahkemelik oldu!
15 Temmuz 2019 - 16:37 borsagundem.com

Celta Vigo'da top koşturan milli futbolcu Emre Mor'un Galatasaray'a transferi bugün resmen mahkemelik oldu.

Celta Vigo'da top koşturan milli futbolcu Emre Mor'un Galatasaray'a transferi resmen uluslararası krize dönüştü. Yıldız ismin Sarı Kırmızılılar ile yürütülen görüşmeler için kendilerini yetkilendirdiğini ancak daha sonra oyuncu tarafından oyuncu tarafından devre dışı bırakıldıklarını öne süren WBD Capital şirketi, bugün yaptığı açıklamayla konuyu yargıya taşıdığını duyurdu. Şirketin CEO'su Erik Alonso'nun yayımladığı bildiride şu ifadelere yer verildi: 

"Emre Mor'un Galatasaray'a olası transferindeki mevcut durumu açıklığa kavuşturmak adına belirtmek isteriz ki WBD Sports olarak şu an içinde bulunduğumuz durumu hayal dahi edemezdik. 

Ne var ki bizzat WBD Sports tarafından başlatılan transfer görüşmelerinde ajans olarak Emre Mor, Galatasaray ve Celta Vigo için en iyi anlaşmayı bulma yolunda harcadığımız aşırı emek ve zamanın layıkıyla tazmin edilmesini istiyoruz. Avukatlarımız aracılığıyla konuyu yargıya taşıdık ve hak ettiğimiz tazminatı almaya çalışacağız.

Tekrar belirtmek isteriz ki WBD Sports olarak Emre Mor, temsilcileri ve Galatasaray yöneticisi Mert Çetin'in tavırlarından ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Galatasaray kulübü ve yönetimiyle hiçbir sorunumuz yoktur.

Biz daima dürüstçe hareket ettik ve karşılığında da yalnızca aynı şeyi talep ettik."

Öte yandan 21 yaşındaki futbolcu, bugün Celta Vigo'nun kulüp binasına girerken bir gazetecinin "Galatasaray ve Erik Alonso hakkında bir şeyler söylemek ister misin?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bıraktı. (Yunus Dilber/Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)