E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama---

​Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama

​Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama
15 Kasım 2013 - 23:22 borsagundem.com

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerilim dinmek bilmiyor. İşte Galatasaray'ın yaptığı o sert açıklama...

Galatasaray yaptığı yazılı açıklamayla derbi maç sonrasında Baroni'nin Galatasaray formasını şortunun içine sokmasına sert tepki gösterdi. Zehir zemberek açıklamada "Bunun bedelini hukuk devleti ilkeleri içinde ödeyene kadar..." cümlesi dikkat çekti.
İşte o açıklama;
"Neyin Örtbas Edilmeye Çalışıldığı Ortada"
Galatasaray camiası olarak son Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra yaşanan çirkin olayları ve bunların örtbas edilme çabalarını büyük bir dikkatle takip etmekteyiz.
Üzerinde Türk bayrağı bulunan, Türkiye’de ve dünyada renklerimize gönül veren milyonlar için dokunulmaz olan renklerimizi taşıyan formamıza karşı bu çirkin hareketi yapanların cezalandırılmaları ve spor camiasından silinmeleri için her ortamda gerekli girişimleri yapmaya devam edeceğiz.
Bu olay sonrasında yaşananlar aynı zamanda Türk futbolunun neden bu kadar gerilediğini göstermesi açısından da ibret vericidir. Türk futbolunun içinde yer alan birçok aktörün yaşananları hafif göstermek ve tevil etmek için nafile çabalar içinde olduklarına şahit oluyoruz. Türk bayrağının, takımlarının renklerinin edep yerlerine hakaretamiz bir şekilde sıkıştırılmasından hicap duymayanların spor camiamızın içinde yer almasından bizler utanç duyuyoruz.
Bu hareketi formaların bele takılması gibi örneklerle karşılaştırarak hafif göstermeye kalkışanlar Türk futbolunun içine düştüğü üzüntü verici günlerin müsebbipleri olarak tarih önünde mahkum olacaklardır.
Galatasaray Spor Kulübü Türk sporunda ahlaksızlığın, arsızlığın, utanmazlığın hakim olmasına karşı her ortamda mücadele edecektir. Türk bayrağını, Galatasaray formasını ahlaksızca aşağılamaya çalışanlar bunun bedelini hukuk devleti ilkeleri içinde ödeyene kadar mücadelemiz devam edecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç16 Kasım 2013 13:27

    Melonunda aynı tarz fotosu çıktı ona niye kimse yorum yapmıyor!!! Belki bu adamlar formaları ellerinde tutmak istemediği için shortlarına sıkıştırdılar.Arkasına soksa bu seferde k.çına sürdü derler!! Omzuna koysa ve düşse bak bak formayı yere attı derler!! nelerle uğraşıyoruz

  • doktor x16 Kasım 2013 09:03

    BRİFFA sana helal olsun. Gerçek bir sporsever senin gibi söyler. holiganlar ise destek verir. adam futbol namına hiç bir şey yapmıyor, yolda 3 milyon Euro kazanıyor. Bu taktiklerle 2-3 yıl daha bu parayı yermiyim diye düşünüyor bence..

  • BİZ FB ÇELİYİZ.16 Kasım 2013 00:51

    Sayın aysal senin taraftarında FB çe bayrağını vede formalarını yaktı sen önce bunlara cevap ver.sen önce doğruluğun ne olduğunu öğren onagöre açıklamalar yap.bende bir fanatik FB çeli olarak baroninin yapmı olduğu hareketi ona yakıştıramadım,ama biran önce kendiyaptıklarınıza bakın zamanında ortasahaya bayrak diktiniz insana KÜFÜR EDER gibi neden ozamanda çıkıp konuşmadın demekki dikenin ucu battığında vay ANAM diyorsun.

  • briffa16 Kasım 2013 00:18

    bir fb'li olarak nouma'nın zamanında yaptığı şerfsizce ise buda aynıdır,baroni bu hareketiyle rating'ini yükselttiğini sanıyorsa yanılıyor,gönderilse hiç de fena olmaz.Ne demiş Gazi Mustafa KEMAL;ben sporcunun zeki,çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.. anlayana

  • ferda16 Kasım 2013 00:07

    yenilmek gaz yaptırıyor her halde.

  • yücel0615 Kasım 2013 23:41

    Peki Melo ve Dany de yapmış aynı hareketi, onlarıda mı mahkemeye vereceksiniz. Hiç inandırıcı değilsiniz.

  • dx15 Kasım 2013 23:32

    Kardeşim ben de G.S.lıyım.Sen milleti keriz mi sanıyorsun Ünal efendi?Başarısızlığını,k.y.ı soymayı bunlarla mı örtücen?Bİ çek git Tulunla,Manciniyle de kurtar bizleri.Utanma da yok sende.