E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan TFF'ye yayın ihalesi resti---

Galatasaray'dan TFF'ye yayın ihalesi resti

Galatasaray'dan TFF'ye yayın ihalesi resti
15 Aralık 2021 - 15:35 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray'a beş maç üst üste operasyon yapıldığını söyleyen Elmas, "TFF'de bu işlerdeki herkesin silkelenip kendilerine gelmeleri ya da acil olarak o koltukları terk etmeleri gerekir" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu toplantısında çok öenmli açıklamalarda bulundu. Elmas TFF'yi hedef alırken, Galatasaray'a olan tutum değişmes ise naklen yayın ihalesinden çıkma kararı alacaklarını açıkladı.

İŞTE BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARI

Burak Elmas'ın açıklamalarının satır başları

"Sevgili Galatasaraylılar, içinde olduğumuz süreçte sizlerin desteğine her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacımız var.
Biz bu çarpık federasyon yönetim modelinde kendimiz için bir menfaat talep etmedik. Biz herkesin menfaatleri için hareket ettik. Şartlar eşit olduğunda Galatasaray kazanacaktır. Ancak bugün şartlar eşit değil. 

İlk defa 5 maç üstü üste bir camiaya operasyon yapıldığına şahit oldum. Bu kirli koltuk kavgasına Galatasaray'ın verecek cevabı var. Kitaplarından utancı çıkaranların artık utanma zamanı gelmiştir.

Galatasaray konuştuğunda, camianın büyüklüğünden gücünü alır. Galatasaray camiasının önünde, sporu zehirlemesini amaçlayan kimse duramaz. Galatasaray şanlı bir tarih yazar, bu odaklar ise her zaman olduğu gibi tozlu raflarda unutulur gider.

Galatasaray'ın bu ikiyüzlülüğe verecek cevabı var. Kitaplarından utanmaya çıkarmış olanların, artık utanma zamanı gelmiştir. Artık Galatasaray geri dönüşü olmayan bir mücadelenin içindedir.

Futbol yara almasın, değeri daha da zarar görmesin diye yaşananları ortalığa dökmedik. Ancak koltuk sevdası uğruna bizi argüman olarak kullanmak isteyenleri gördük. Biz bu oyuna gelmedikçe, adaletsizliklerin, küstahlıklarını ve çirkinliklerini daha da arttırdılar. 

Biz oyunlarına gelmedikçe adaletsizliklerini, küstahlıklarını ve çirkinliklerini daha da arttırdılar. Özellikle camiamızın sinir uçlarıyla oynayıp, camiamızı bölmeyi hedeflediler. 

Galatasaray ile Türkiye Cumhuriyeti devletini karşı karşıya getirmek isteyenlere sesleniyorum. Bunu geçmişte bazı camialara uygulamış ve sonuç almış olabilirsiniz. Ama bunu Galatasaray'a yapamazsınız! Galatasaray, sizin bu uygulamak istediğiniz oyunlara büyük gelir.

Yayın ihalesi hakkında da konuşan Elmas:

''Bu kurullar devam ederse, yayın ihalesine markamızı sokmamak için hazırlıklara başladık. TFF'nin bu tutumu devam ederse, önümüzdeki yayın ihalesinde kurumumuzun yer almamasıyla ilgili çalışmalarımızı yaptığımızı bildirmek isterim. TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz. Gerekirse tüm kulüplerle konuşarak, naklen yayın ihalesinden çıkma kararlılığımızı ortaya koyacağız'' dedi.

Galatasaray'da Muslera'nın yerine 4 aday!

 

Galatasaray Adası'nın tahliye kararına İstinaf Mahkemesi'nden onay

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim Açıkgöz16 Aralık 2021 09:02

    Yine bomboş altı asla doldurulamayacak hamaset dolu laflar. Yap kardeşim yap bekleme hemen derhal gereğini yap şimdi bütün Galatasaraylılar senin arkanda bu zikzak tavırlar devam ederse camianın desteğini de kaybedersin. Kimse Galatasaraya parmak sallayamaz da adamlar döve döve bihal olduk ne parmağı başkan.