E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Galatasaray'dan taraftara çıldırtan soru---

​Galatasaray'dan taraftara çıldırtan soru

​Galatasaray'dan taraftara çıldırtan soru
18 Haziran 2014 - 22:15 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı yetkililerin, basketbol kombine sahiplerini arayıp, "Yenileyecek misiniz?" diye sorması taraftarları kızdırdı

Galatasaray Yönetiminin, Fenerbahçe ile oynanacak basketbol play-off final serisinin son maçına çıkmama kararı almasına rağmen, basketboldaki kombine sahiplerini arayarak, "Seneye kombinenizi yenileyecek misiniz ?" diye sorması büyük tepki gördü.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın, "Final maçına çıkmıyoruz, basketbol liglerinden takımlarımızı çekip-çekmeyeceğimize de daha sonra karar vereceğiz" demesine rağmen bu sabahtan itibaren kulüp görevlileri geçen sene basketbol maçlarına kombine almış taraftarları aramaya başladı.

"Gelecek sezon için kombinenizi yenilemek istiyor musunuz?" diye soru sorulmasına kızan taraftarlar, "Ne olacağını bilmediğimiz bu günlerde aranıp bu tür sorulara muhatap kalmak gücümüze gidiyor, bari haftaya arasalardı" derlerken, birçok eski kombine sahibi üyenin de yenilemeden vazgeçtikleri öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sss19 Haziran 2014 02:20

    sayın Aysal bir de beni arayız sorun bakalım ne işiteceksiniz. yada gerçek bir küçük yatırımcıyı araryın..