E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan sürpriz Caner Erkin hamlesi! ---

Galatasaray'dan sürpriz Caner Erkin hamlesi!

Galatasaray'dan sürpriz Caner Erkin hamlesi!
29 Nisan 2020 - 10:05 borsagundem.com

Demir Grup Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Erdoğan Yeşilyurt üçlüsü ile Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan'ı bonservissiz kadrosuna katmaya hazırlanan Aslan, listesine Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'i de ekledi.

Mali şartlardan dolayı yerliye yönelmek zorunda kalan Galatasaray , transfer edeceği oyunculara bonservis ödemek istemiyor. Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt, Çaykur Rizespor'da Oğulcan Çağlayan, kulüpleri ile sözleşmelerini uzatmadılar ve bedavaya Galatasaray'a gelmeye hazırlanıyorlar. Listeye bu profilde sürpriz bir yerli daha eklendi: Caner Erkin.

Fenerbahçe de ilgileniyor

Yabancı kontenjanına takılan Nagatomo ile sezon sonunda yollarını resmen ayıracak sarıkırmızılılar, Saracchi'yi yedekleyecek tecrübeli bir sol bek arıyor. Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırdığı ve orta sahadan sol beke çekilmesini sağladığı Caner ile eski kulübü Fenerbahçe de ciddi biçimde ilgileniyor. 1 milyon 750 bin Euro kazandığı Beşiktaş'ta kendisine önerilen 850 bin Euro'yu kabul etmeyen 31 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirecek.

Beşiktaş'ın yaklaşımı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner'in yanı sıra Gökhan Gönül ve Atiba için şu ifadeleri kullandı: "Kendilerine 'Sezon sonu görüşelim' demiştik. Onlar da kabul etmişlerdi. Sezon henüz bitmediği için görüşme yapmadık. Sezon sonunda konuşacağız. Şu süreçten dolayı şartlar eskisi gibi olmayacak. Konuşup, anlaşırsak hocamız da isterse devam edeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nuri29 Nisan 2020 22:18

    Bu paralarinan kulüp Ler ayakta duramaz Yöneticilere sormak lazım siz şirket lerinizi Böyle yönetir misiniz milyarın üstünde Borçları var aldıkları paralar faize yetişmez Alt yapıya önem vermek lazım Yabancı geliyor zaten tedavülden kalkmış Oyuncular süper ligde 10 tane kaliteli Yabancı anca çıkar

  • UĞUR29 Nisan 2020 14:39

    1 milyon 750 bin yuro kazanıyormuş,,yuh ya,biz de asgari ücrete çalışalım,,bu takımların batması haktır gerçekten,,,topa vur 1.750.000 yuro kazan,,bi çimento taşı bakalım.

  • cango29 Nisan 2020 14:37

    AYDA 5000 TL DEN FAZLA VERMEYİN.