E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'dan KAP'a kayyum açıklaması---

Galatasaray'dan KAP'a kayyum açıklaması

Galatasaray'dan KAP'a kayyum açıklaması
01 Nisan 2019 - 19:56 borsagundem.com

Galatasaray, yönetimin idari yönden ibra edilmemesi nedeniyle kayyum atanacağı iddialarını KAP'a yaptığı resmi açıklamayla yalanladı

Galatasaray Kulübü'nden kayyum iddiaları ile ilgili açıklama geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada "Kayyum atanması ve benzeri gibi, asılsız, yalan, yanlış, yanıltıcı bilgiler verildiği, söylentiler çıkarıldığı ve yorumlar yapıldığı gözlenmektedir. Yönetimimiz tüm kurulları ile birlikte görevinin başındadır" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray tarafından KAP'a yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Şirketimiz hakim ortağı Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin 23.03.2019 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısında bilindiği üzere mevcut Dernek yönetimi, mali yönden ibra edilmiş ve fakat idari yönden ibra edilmemiştir. Dernek Yönetiminin idari yönden ibra edilmemiş olmasına dayandırılarak çeşitli mecralarda kayyum atanması ve benzeri gibi, asılsız, yalan, yanlış, yanıltıcı bilgiler verildiği, söylentiler çıkarıldığı ve yorumlar yapıldığı gözlenmektedir. Söz konusu bilgi, yorum ve söylentilere itibar edilmeyerek Şirketimiz tarafından yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerektiği, Yönetimimizin tüm kurulları ile birlikte görevinin başında olduğu, Şirketimizin işleyişine ve faaliyetlerine olağan şekilde devam etttiği, yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,59
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,30 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,35
İşlem Hacmi 95.553.219
Toplam Adet: 14.483.419
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)