E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Galatasaray'dan İlker Meral'e sert tepki---

​Galatasaray'dan İlker Meral'e sert tepki

​Galatasaray'dan İlker Meral'e sert tepki
14 Mart 2014 - 22:18 borsagundem.com

Karabükspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini, hakem İlker Meral'e sert tepki gösterdi

İlk yarıda çaldığı düdüklerle her iki takımın da tepkisini çeken İlker Meral, Roberto Mancini tarafından protesto edildi.

İlk yarının bitiş düdüğüyle hakem İlker Meral'in yanına giden İtalyan teknik adamın, oldukça öfkeli olduğu gözlemlendi. Karabüksporlu Erkan Kaş'ın Melo ile yaşadığı pozisyonda tekme attığı gerekçesiyle hakeme eleştirilerde bulunan Mancini, Burak'ın ilk yarının son dakikalarında kaçırdığı pozisyonda da penaltı verilmediği gerekçesiyle hakeme yoğun eleştirilerde bulundu.

42.dakikada Drogba'nın ceza sahasının solundan açtığı ortada kale önünde vurduğu kafada topu üstten auta yollayan Burak Yılmaz, itildiği gerekçesiyle hakem İlker Meral'e penaltı isyanında bulunmuştu.

Takımlar devre arasında tünele doğru ilerlerken, tartışmanın orada da devam ettiği gözlemlendi.

Bu iki pozisyonla ilgili hakeme sert şekilde itiraz eden Mancini'ye Drogba da katıldı. Fildişi sahilli futbolcu da soluğu dördüncü hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun yanında aldı. Diğer taraftan soyunma odasına giderken Sneijder de Karabükspor yardımcı antrenörüyle kavgaya tutuştu. Hollandalı futbolcunun bir hayli sinirlendiği gözlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fıtık ettin bizi14 Mart 2014 22:34

    Hakemle uğraşacağına,adam gibi futbol oynat Mancini Efendi,iyice soğuttun bizi takımımızdan.