E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Fener'e transfer çalımı---

Galatasaray'dan Fener'e transfer çalımı

Galatasaray'dan Fener'e transfer çalımı
30 Mayıs 2020 - 08:53 borsagundem.com

Kadro planlamasında önceliği stoper olan Fenerbahçe'nin yeni sezon transferi için hedeflediği ilk isme Galatasaray da talip oldu

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için öncelikli hedeflerinden biri stoper transferi. Sarı-lacivertlilerin bu bölge için listenin ilk sırasına yazdığı isim Juan Jesus’u Galatasaray'ın da istediği haberleri basına yansıdı. Roma'nın savunma oyuncusu Juan Jesus, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni bir rekabete yol açtı.

Takvim'de yer alan habere göre, İtalyan basını iki ezeli rakibin 28 yaşındaki stoperi transfer etmek istediğini iddia etti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Jesus için kıyasıya bir yarışa girdiği belirtildi.

Fenerbahçe daha ısrarcı

Transferde önceliği stopere veren Fenerbahçe'nin Jesus için Galatasaray'a göre daha ısrarcı olduğu iddia edildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın da çabuk pes etmeye niyetli olmadığı belirtildi.

1 yıllık sözleşmesi daha var

Jesus'un Roma ile 1 yıllık sözleşmesi kaldığı için İtalyan ekibi, Brezilyalı oyuncuyu bu yaz satmak istiyor. Fener ve Cimbom gelişmeleri yakından takip ediyor.

Büyük kapışma kapıda…

Brezilyalı için karşı karşıya gelen iki ezeli rakip arasındaki kapışmanın ilerleyen dönemde daha da büyümesi bekleniyor. Yıldız oyuncuyla girilen dev transfer savaşından hangi takımın galip çıkacağı merak ediliyor.

Galatasaray'a müjde! 50 milyon TL'lik dev kaynak

 

Milli takımın yıldızı 2 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye

 

Süper Lig ve Türkiye Kupası programı açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim30 Mayıs 2020 17:03

    asparagaz haberler bunlar,,kulüpler paraya kurşun atıyor,,korkarım seneye amatörden futbolcu oynatacaklar.

  • vatandaş30 Mayıs 2020 12:51

    para yok diyonuz aglıyonuz nereden çıkıyor bu transferler kim kimi kandırıyor bence federasyon borçlar kapatılana kadar yabancı transferini yasaklasın.

  • DarkNight30 Mayıs 2020 12:35

    Türkiyede ki Transfer yalanlari dünyada yok , simdi baslar yine yok Ibrahimovic geliyor yok Su 35 yasindaki Star geliyor Faso fiso...kurus veripte okumam Para veripte almam o yayincinin kutusunu....

  • Hakan Balamin30 Mayıs 2020 11:56

    Çav bella