E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı---

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı
21 Mayıs 2020 - 13:30 borsagundem.com

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de peşine düştüğü Mert Hakan'ın imza parasını son tarih olan 15 Haziran'a kadar verip işi bitirecek.

Mert Hakan Yandaş transferinde ipler Galatasaray'ın elinde. Sarı kırmızılı kulüp prensipte anlaştığı Sivasspor'un yıldızına son tarih olan 15 Haziran öncesinde 4 milyon TL imza parasını ödediği takdirde işi bitirecek ve Mert Hakan'ı isteyen ezeli rakibi Fenerbahçe'ye çalım atacak.

Yıllık maliyeti 11 milyon TL'yi bulsa da Mert Hakan Yandaş'tan vazgeçilmeyecek. Galatasaray cephesi, bonservis ödemeyeceği 8 numaralı oyuncuyu gelecekte çok daha yüksek rakamlara satabileceği görüşüne sahip. Cimbom, kemer sıkma politikası kararı alsa da Mert Hakan için söz verilen 4 milyon TL imza parasını ödeyecek ve transferde bir son dakika sürprizine izin vermeyecek.

(Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tireli hakkı21 Mayıs 2020 14:50

    Neredeen nereye. Tire1922 de 2 yıl oynadı. Orta saha oyuncusu ortalama 20 golle. Halal sana koçum. Böyle devam. Çalış çalış çalış...

  • Kaçan Grup21 Mayıs 2020 14:30

    geçen sene 500K avro vermedikleri için Vedat’ı Fenerbahçem aldı, bugün en aşağı 25 milyon avro.

  • anti21 Mayıs 2020 13:53

    her yanı çalım olsa ne olur abdüşü sorlothu ujgurcanı alabilirsen çalım olur :D