E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'dan Fenerbahçe'ye çalım! Zaha'yı KAP'a bildirdi---

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye çalım! Zaha'yı KAP'a bildirdi

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye çalım! Zaha'yı KAP'a bildirdi
23 Temmuz 2023 - 17:30 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, ezeli rakibi Fenerbahçe'ni de ilgilendiği Fildişi Sahilli yıldızla görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye büyük çalım. Sarı-kırmızılı kulüp, kanat forvet oyuncusu Fildişi Sahili'nden Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını açıkladı.


Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe de ilgileniyordu

Uzun süredir Fenerbahçe ile de adı geçen 30 yaşındaki futbolcu, Crystal Palace'ta geride kalan sezonda 28 maça çıkarken takımına 7 gol, 3 asistlik katkı vermişti.

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübü, Zaha ile görüşmelere başlandığını duyurduktan sonra sosyal medya hesabından Ali Cabbar şarkısı çalan bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray için Cedric Bakambu İstanbul'da

 

Galatasaray, yeni golcüsüyle masaya oturdu

 

Galatasaray, Mathias Ross'u resmen kiraladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,69
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,81 %
FK: 25,99
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.065.646
Toplam Adet: 48.049.027
Ağırlıklı Ort.: 8,64
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ah be zaha23 Temmuz 2023 22:56

    saka mi fener hissesi almistim ya zaha gelecek diye bu galatasaray yine costu ... trabzonlu nvakayemenin resmen en ust segmentini elimizden aldi... bu senede yandi lig