E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Beşiktaş'a yanıt: Talihsizlik---

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yanıt: Talihsizlik

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yanıt: Talihsizlik
01 Haziran 2020 - 19:14 borsagundem.com

Galatasaray, Beşiktaş Başkanı Çebi'nin 1986-87 sezonu hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi

Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına cevap verdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüzün, 1986-87 sezonu sonunda alnının akıyla şampiyon olarak kazandığı kupanın, kendi hakları olduğunu iddia ederek kulüplerine verilmesi yönünde müracaatta bulunduklarını ifade eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları tam anlamıyla talihsizliktir.

Söz konusu müracaatın kaynağı, her türlü kanıttan ve dayanaktan yoksun, iftira niteliğinde asılsız iddialardır. Galatasaray'ın şanlı tarihine leke sürmeye yönelik bu iftiraları içeren kitabın yazarı hakkında gerekli hukuki işlemler anında başlatılmış idi.

Rakibimizi, geçmişten kupa çıkartma çabalarını bir kenara bırakarak saha içinde adil, dürüst ve sportmence bir yarış içerisinde şampiyonluk kazanmaya davet ediyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tatildilencisi01 Haziran 2020 19:40

    Baslarlar yine aralarinda kavgaya yalana küfüre , Türk futbolu ancak bu sekilde Prim yapiyor , futbol desen kalite sifir oyuncular desen bir mac oynarlar 5 Mac yatarlar ..yabancilar desen nerede emekli olacak Adam var toplamislar cilek hesabi bakalim bjk nin en iyi oyincusu Atiba 40 yasinda hesabini siz yapin..bu kalitesiz ligin yayincisi kime Receiver satacak , hangi enayiye...