E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da sürpriz istifa---

Galatasaray'da sürpriz istifa

Galatasaray'da sürpriz istifa
24 Mart 2014 - 19:47 borsagundem.com

​Galatasaray Yönetim Kurulu'nda sürpriz bir istifa gerçekleşti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara istifa etti.Cibara bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmamıştı. İstifasını ise toplantıya gönderdi.

Yönetim kurulu ise istifa dilekçesi hakkında bugün bir görüşme yapmazken önümüzdeki toplantıda bu dilekçeyi görüşme kararı aldı.

Cibara'nın istifa gerekçesi olarak Londra'da yaşananları basına sızdırması gösteriliyor. 

CHELSEA MAĞLUBİYETİ DÖNÜŞ YOLUNDA YÖNETİCİLERİ GERDİ

Londra'da oynanan ve sarı kırmızılı ekibin Chelsea'ye 2-0 mağlup olarak şampiyonlar ligi'ne veda ettiği karşılaşmanın dönüş yolunda gergin anlar yaşanmıştı. Uçakta, Başkan Yardımcısı Adnan Nas mağlubiyet nedeniyle futbolculara tepki göstermiş ve "Niye business uçuyorlar ve o koltuklarda oturuyorlar? Bunu hak etmiyorlar" demişti. Nas'ın bu çıkışına ise yöneticilerden Mehmet Cibara tepki göstermiş ve "Sen nasıl konuşuyorsun? Oyuncuları hedef gösterme. Şampiyonluklarımızı onlara borçluyuz" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx25 Mart 2014 02:10

    Esas istifa etmesi gereken ne oynattığını kendisi de bilmeyen Mancini olmalı,rezil etti canım takımı.İMPARATOR FATİH TERİM.Bir de utanmadan bu takımı ben mi kurdum diyor?Son 2 senenin şampiyonuyduk