E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da korkutan dosya---

Galatasaray'da korkutan dosya

Galatasaray'da korkutan dosya
26 Aralık 2014 - 05:28 borsagundem.com

Bu sezon Türkiye'de 1 milyon 850 bin lira, Avrupa'da 320 bin euro ceza ödeyen Galatasaray'da Passolig etkisiyle gelirler düştü

Galatasaray Yönetimi’nin mali konularda hazırladığı dosya çarpıcı gerçekleri gözler önüne serdi. Gelir düştü, ceza tavan yaptı. Tribün gelirleri Passolig’in çıkması ile birlikte her kulüp gibi düşen G.Saray’da taraftarının imza attığı olaylar yüzünden çarptırıldığı tribün cezaları tavan yaptı. Hürriyet'teki habere göre Galatasaray Kulübü, sadece futbol branşında 1 yıl içinde UEFA ve TFF tarafından tam 1 milyon 850 bin TL’lik tribün cezasına çarptırıldı. 
şampiyonlar ligi ve ligde son haftalarda sürekli olarak tribün cezalarına çarptırılan G.Saray’da yönetim bir dosya hazırladı. Ve ortaya çıkan rakamlar herkesi ürküttü. İşte Hürriyet’in ortaya çıkardığı o mali tablolar ve ceza tablosu…

SON CEZA KONYA DEPLASMANINDA

MALİ açıdan zor günler geçiren Galatasaray, 2013-2014 sezonunda TFF’ye 915 bin TL ve UEFA’ya ise tam 157 bin Euro para cezası ödedi. Henüz ortasında olduğumuz 2014-2015 sezonunda ise, Galatasaray, TFF’den 330 bin TL , UEFA’dan 163 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Yani Galatasaray geçen yıl ve bu sezonun henüz ortasına gelmeden TFF’ye TFF 1 milyon 245 bin TL ve UEFA’ya ise 320 bin Euro para cezası ödemek zorunda kaldı. Diğer bir ifade ile, TL cinsinden Galatasaray toplam yaklaşık 1 milyon 850 bin TL cezaya çarptırıldı. Mali tabloyu düzeltmeye çalışan G.Saray yönetimi ise bu yüksek ceza bedelleri sonrasında köşeye sıkıştı.
Son olarak deplasmandaki Konyaspor müsabakasında G.Saray tribünlerinin 24 saniye küfürlü tezahüratı sebebiyle sarı kırmızılılar tribün kapatma ve 30 bin TL para cezası aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)