E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da İtalyan teknik direktör sesleri---

Galatasaray'da İtalyan teknik direktör sesleri

Galatasaray'da  İtalyan teknik direktör sesleri
18 Haziran 2022 - 14:48 borsagundem.com

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek'in göreve gelmesiyle teknik direktör arayışları devam ederken, sarı kırmızılı kulübün, İtalyan teknik adam Roberto Donadoni ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Galatasaray’da başkanlık koltuğunu Burak Elmas’tan devralan Dursun Özbek, yeni hoca arayışlarına devam ediyor. Sarı kırmızılılar için Roberto Donadoni ismi öne çıktı…

Camiada Fatih Terim’in tekrar göreve getirilmesi için yoğun bir baskı oluşturulurken, ünlü İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio’dan flaş bir iddia gündeme getirildi.

Galatasaray’da Burak Elmas döneminde göreve getirilen Sportif Direktör Pasquale Sensibile’nin, İtalyan teknik direktör Roberto Donadoni ile bir araya geleceği ve sarı kırmızılı kulübün teklifini ileteceği iddia edildi. İstanbul’da bir otelde gerçekleşecek görüşmeden sonra Galatasaray yönetiminin yeni hoca konusundaki haritasının netleşmesi bekleniyor.

EN SON ÇİN’DE ÇALIŞTI

Daha önce Livorno, Napoli, Cagliari, Parma ve Bologna gibi takımlarda görev alan Donadoni, 2006-2008 yılları arasında İtalya Mili Takımı’nı da çalıştırdı. 58 yaşındaki teknik adam, son olarak Çin takımlarından Shenzhen FC’yi çalıştırmış ve 14 maçlık serüvenini Ağustos 2020’de noktalamıştı. Shenzhen FC ile 14 maçta görev yapan Donadoni, 0.71 maç başına puan ortalaması yakaladı.

Galatasaray’da Fatih Terim’in yeniden göreve gelmesi için oluşan baskıya rağmen, Roberto Donadoni’nin dışında Marco Rose ve Okan Buruk isimleri de öne çıkıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in teknik direktör konusunda acele karar vermek istemediği öğrenildi.
(Sözcü)

Galatasaray'ın yeni sezon forma fiyatı belli oldu!

Galatasaray’da şubelerde görev yapacak isimler belli oldu

Galatasaray'da golcü operasyonu: Dünya yıldızına 3 yıllık teklif!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)