E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ilk transfer gerçekleşti---

Galatasaray'da ilk transfer gerçekleşti

Galatasaray'da ilk transfer gerçekleşti
08 Haziran 2014 - 10:17 borsagundem.com

Futbolculuk, kaptanlık ve Gerets dönemindeki yardımcılığı nedeniyle kulübü çok iyi tanıyan efsane isimle anlaşma sağlandı

Galatasaray’da sadece yönetimde değil, Florya’da da değişim rüzgarları esecek... Başkan Ünal Aysal, futbol takımı için iki yönetici birden yetkilendirme kararı alırken, takviye bununla sınırlı kalmayacak.

UJFALUSİ’YE YOL GÖRÜNDÜ

Geride kalan sezonda Sportif Direktörlük görevine Tomas Ujfalusi’yi getiren Aysal, aylık 20 bin Euro ücret karşılığında görev yapan eski kaptanlarıyla yolları ayıracak. Bu pozisyon için ise efsane bir isim ile anlaşma sağlandı. Bir dönem sarı kırmızılı forma altında sayısız başarılara imza atan Keser, yeni sportif direktör olacak.

Geçen sezon da bu görev için adaylar arasında ismi geçen Erdal Keser, kulüpteki futbolculuk, kaptanlık ve Eric Gerets dönemindeki yardımcılığı nedeniyle üzerinde ortak fikirde birleşilen bir kişi. 
Roberto Mancini ile önümüzdeki hafta İstanbul’da bir araya gelecek olan Başkan Ünal Aysal, bu düşüncesini ve kararını deklare edecek.

İtalyan hoca ile fikrini paylaştıktan sonra Ünal Aysal, Erdal Keser’in yeni görevine getirildiğini duyuracak.

Genç yıldızlar kıymete bindi

Altınordu transferde rotasını G.Saray’ın gençlerine çevirdi. Kırmızı lacivertliler, Altuğ Taş, Burhan Yıldız, Berk Ünsal ve İbrahim Coşkun’a talip oldu. Altyapıda iş birliği içerisinde hareket edecekleri duyurulan iki takımdan Galatasaray, gençlerini Altınordu’ya kiralık göndermeye sıcak bakıyor.

Erdal Keser, Galatasaray’da futbol oynadıktan sonra Gerets dönemi yardımcı hocalık da yapmıştı.

Engin Baytar’a kapılar kapandı

Florya hayali, Engin Baytar için bitti. Ara transferde, disiplinsiz davranışları nedeniyle Mancini’nin raporu sonrası Ç.Rize’ye kiralanan tecrübeli futbolcuya dönüş vizesi çıkmadı.
Karadeniz ekibinin formasını giyerken yönetimi eleştiren açıklamalar yapan Engin Baytar’ı, İtalyan hoca yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Yöneticiler, tepkili oldukları Engin Baytar’a yeni sezon için kendisine kulüp bulmasını söyleyecek.

Somalıları ağırlıyorlar

Galatasaray Kulübü, Soma Galatasaray Taraftarları Derneği üyeleri ile Soma’da çalışan maden işçileri ve yakınlarını ağırlayacak. Soma kafilesi, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kahvaltı yaptıktan sonra Türk Telekom Arena’yı gezecek. Oradan da Abdti İpekçi Spor Salonu’ndaki Fenerbahçe Ülker maçına geçilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)