E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ikinci korona virüsü paniği---

Galatasaray'da ikinci korona virüsü paniği

Galatasaray'da ikinci korona virüsü paniği
21 Mart 2020 - 10:31 borsagundem.com

Salgın hastalık Türkiye’de giderek yayılırken, Sarı-Kırmızılı kulüpte de yöneticilerin birer birer hastalanması tedirginlik yaratıyor.

İlk olarak 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde korona virüs testine girdiği ve sonucun negatif olduğu ortaya çıkmıştı.

Her ihtimale karşın gözetim altında tutulan Albayrak, öksürük ve ateş şikayetiyle evinde dinlenmeye çekildi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Abdurrahim Albayrak’ın ardından şimdi de bir diğer yönetici Mahmut Recevik’in benzer şikayetlerle hastaneye başvurduğu belirlendi.

Gribal enfeksiyon belirtileri olan Recevik’e, “Zatürre başlangıcı” tanısı konulduğu öğrenildi.

Geçmiş olsun mesajları

Şu ana kadar kulüpten Recevik’in sağlık durumu hakkında net bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanan 62 yaşındaki yönetici, kendisine Twitter hesabından “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Galatasaraylı taraftarlara, “Sağ olun” cevabını vermekle yetindi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in de, Recevik’i telefonla arayarak desteklerini ilettiği bildirildi.

Sıkı tedbirler alınacak

Yaşanan bu son gelişmeler, akıllara yönetim kurulu içerisinde benzer sorunlar yaşayan başkaları olup olmadığı sorusunu getirdi. Soğuk algınlığı gibi şikayetleri olan Sarı-Kırmızılı idarecilerin, en yakın sürede hastaneye başvurarak teste girecekleri ve her ihtimale karşın sıkı tedbirler alacakları da gelen haberler arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEREF SINIRSIZ22 Mart 2020 00:09

    gayet normal bu yöneticilerin büyük coğunluğu 65 yaş üstü.bunda bir anormalli görmüyorum.