E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da iki yıldız takıma vedaya hazırlanıyor---

Galatasaray'da iki yıldız takıma vedaya hazırlanıyor

Galatasaray'da iki yıldız takıma vedaya hazırlanıyor
16 Ağustos 2020 - 16:59 borsagundem.com

Galatasaray, çifte vedaya hazırlanıyor. Pandemi sürecinde finansal kriz yaşayan Sarı-Kırmızılı kulübe, alacaklarının gecikmesi sebebiyle ihtarname çeken iki yıldız, indirime de yanaşmazken borçsuzluk kağıdını ise imzalamadı.

Kulübün en zor döneminde ihtarname çektiler, borçsuzluk kağıdına imza atmadılar, indirime yanaşmadılar. Son olarak Başkan Cengiz'in, "Bizi çok yordular" dediği isimler tamamen gözden çıkarıldı. Terim'in de onayıyla iki yıldız da satılacak.

Dört oyuncudan ikisi olan Belhanda ve Feghouli'nin ayrılığına teknik patron Fatih Terim'den de sonunda onay çıktı. Her iki futbolcunun menaceriyle de bu hafta içerisinde bir görüşme yapılacak. Sarı-Kırmızılılar, Belhanda ve Feghouli'nin satılarak hem maaş bütçesinde yer açılmasını hem de elde edilecek bonservis geliriyle transferde işlerin rahatlamasını hedefliyor.

Cim Bom'da Feghouli senelik 3 milyon 850 bin Euro'ya oynuyor.

Belhanda ise 3 milyon 350 bin Euro alıyor.

Şu ana kadar Arap kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Belhanda'dan, 9-10 milyon Euro civarında bonservis geliri bekleniyor. Feghouli'nin ise 7-8 milyon Euro seviyesinde bir bonservisle gönderilmesi planlanıyor.

Şu ana kadar yapılan transferler arasında Emre Kılınç'ın, sağ açıkta Feghouli'nin yerine oynatılması seçenekler arasında. 10 numara ise büyük ihtimalle Belhanda'dan alınıp Emre Akbaba'ya verilecek.

Terim, iki Emre'yi de yeni sezon öncesi ilk 11 planlarına dahil etmiş durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,27
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 3,81 %
FK: 27,72
PD / DD: -5,30
İşlem Hacmi 953.800.039
Toplam Adet: 101.994.998
Ağırlıklı Ort.: 9,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)