E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ibrasızlık kararına getirilen tedbir kaldırıldı---

Galatasaray'da ibrasızlık kararına getirilen tedbir kaldırıldı

Galatasaray'da ibrasızlık kararına getirilen tedbir kaldırıldı
29 Temmuz 2019 - 22:33 borsagundem.com

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda ibra edilmeyen Denetleme Kurulu için 26. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin koyduğu tedbir İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi tarafından kaldırıldı

Sözcü'de yer alan habere göre, Galatasaray’da yapılan Mali Genel Kurul’da ibra edilmeyen Denetleme Kurulu’na 26. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin koyduğu tedbir bir üst mahkeme olan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’nin incelemesi sonucunda kaldırıldı.

Böylece İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, Denetleme Kurulu hakkında Genel Kurul’un verdiği ibrasızlık kararını geçerli saydı. Bu durumda Galatasaray, sadece ibra edilmeyen Denetleme Kurulu’nu yeniden seçmek için Olağanüstü Genel Kurul’a gidecek.

Dikkat çeken detay

İdari açıdan ibra edilmeyen Galatasaray Yönetim Kurulu’nun seçime gitme zorunluluğu olmadan görevine devam etmesini sağlayan ve Abdurrahim Albayrak’la Yusuf Günay’ın başvurusu sonucunda 14. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından koyulan tedbiri değerlendirmeye alacak olan üst mahkeme de İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)