E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da golcü krizi yaşanıyor!---

Galatasaray'da golcü krizi yaşanıyor!

Galatasaray'da golcü krizi yaşanıyor!
27 Aralık 2021 - 08:41 borsagundem.com

Galatasaray'ı ikinci yarının başında büyük bir golcü krizi bekliyor. Diagne'nin sakatlığı, Mostafa Mohamed'in ise Afrika Uluslar Kupası için Mısır'dan davet almasıyla forvet bölgesinde tek alternatif Halil Dervişoğlu kaldı.

Galatasaray'da golcü krizi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım, Diagne-Mohamed'in yokluğunda ilk 5 maçta takımı sırtlayacak forvet peşinde.

Kalçasında kırık tespit edilen Diagne'den sonra Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan Mohamed sezonun ikinci yarısında oynanacak ilk 5 maçta (Giresun, Hatay, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanya) forma giyemeyecek.

Bitiricilik sorunu olan Halil Dervişoğlu'na güvenmeyen teknik heyet, ocak ayı için forvet takviyesi istedi.

Hertha Berlin'den Piatek, Lazio'dan Vedat Muriqi ve Beijing Guoan ile sözleşmesi bitecek olan Bakambu'nun mali şartları sarı-kırmızılı kulüp tarafından araştırılıyor.

Kontenjanı dolu olan Galatasaray, golcü transferine yer açmak için Luyindama'yı kiralık göndermeyi planlıyor.

12 SEZONUN EN KÖTÜSÜ

G.Saray ilk yarıyı Antalya galibiyeti ile kapatsa da Fatih Terim dönemlerinin en kötü performanslarından birine imza atıldı.

Deneyimli teknik adam, G.Saray'ın başında 12 kez ilk yarıyı tamamlarken 2019-20'de 17 maçta alınan 27 puana bu sezon ilk yarıda daha çok maç oynamasına rağmen 19 maçta ulaşabildi.

Bakan Dönmez: Faturanın yüzde 80'i devletten

 

ABD'de uçuşların iptal edilmesi petrol fiyatlarını geriletti

 

Yurtdışında Noel Baba rallisi için gözler Omikron’da

 

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)