E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’da Falcao’dan geri adım---

Galatasaray’da Falcao’dan geri adım

Galatasaray’da Falcao’dan geri adım
27 Haziran 2021 - 12:04 borsagundem.com

Radamel Falcao, Galatasaray Kulübü'nün maddi durumunu dikkate aldığını belirtip yıllık maaş konusunda indirim yapabileceğini veya teklif gelmesi durumunda gelir kazandırmak istediğini iletti

Galatasaray’da Burak Elmas başkanlığındaki yönetim, gelecek sezonun kadro yapılanması üzerinde yoğun bir mesaide. 5 milyon Euro net maaş alan Radamel Falcao'yla yapılan ilk temaslar olumlu geçti. Florya'da takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Falcao, takımda kalması durumda yüksek maaşıyla ilgili bir indirime gidebileceğini yönetime iletti.

ABD ve Arjantin'den birkaç kulübün talip olduğu tecrübeli forvet, ayrılık halinde kulübe para kazandırıp gitmek istediğini de ifade etti. Yıldız golcünün bu tavrından dolayı çok memnun olan Başkan Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim ile birlikte yapacağı görüşmeden sonra bir karar verecek.

DIAGNE'YE TEKLİF BEKLENİYOR
Öte yandan WBA'de kiralık sözleşmesi sona eren Mbaye Diagne de yakın takipte. Senegalli golcünün henüz Türkiye'ye gelmediği ve çalışmalarını İngiltere'de bireysel olarak sürdürdüğü öğrenildi. Terim'in kararına göre Diagne'nin sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği netlik kazanacak. Teklif gelmesi halinde Diagne'nin de satışına onay çıkabilir.
(Mesut Yıldırım /Sözcü)

Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da

Brezilyalı dünya yıldızının annesi Galatasaray'ı duyurdu!

Galatasaray'a 'Florentino Luis' transferinde müjdeli haber!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,13
En Yüksek: 10,38
En Düşük: 9,77
Değişim 7,31 %
FK: 30,29
PD / DD: -5,79
İşlem Hacmi 1.100.951.019
Toplam Adet: 108.463.093
Ağırlıklı Ort.: 10,15
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KASIM YANTIR27 Haziran 2021 23:43

    ne indirim yapacak yapsa yapsa 10-50000 euro indirim yapar adam oynamadan yılda garanti 2 500 000 euro sabit ücret almaktadır.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Haziran 2021 19:22

    bu futbolcuyu gençliğinden beri takip ederim.bu kişi beleşci olup, buna sürekli olarak top gelmesi ve beslemesi gerekmektedir.böyle olacağı belli idi.peki bu transferin sorumlusu kimlerdir.hala kulübü zarara uğrattıkları halde ve onlarca yanlış transferler yaptıkları halde görevlerinin başlarındadır.