E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Falcao tartışması---

Galatasaray'da Falcao tartışması

Galatasaray'da Falcao tartışması
21 Temmuz 2020 - 10:34 borsagundem.com

Başkan Cengiz ve birkaç yöneticinin Abdurrahim Albayrak’a, “Falcao’yu ben getirdim diyordun, şimdi parasını da sen öde” diyerek çıkıştıkları, Albayrak’ın büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak bir kriz de Radamel Falcao konusunda yaşıyor. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle tam 25 maç kaçıran Kolombiyalı golcünün alacakları nedeniyle sıkıntı çıkarması, yönetim kurulunun da gündemine geldi.

Başkan Mustafa Cengiz ve birkaç yöneticinin Albayrak’a, “Falcao’yu ben getirdim diyordun, şimdi parasını da sen öde” diye çıkıştığı öğrenildi. Abdurrahim Albayrak’ın ise bu tepki karşısında büyük üzüntü yaşadığı ve bir süre konuşmama kararı aldığı belirtiliyor. Yaz aylarında Falcao’nun transferinin gecikme sebebi olarak, Albayrak’ın tecrübeli futbolcuya sarılmış halde verdiği poz gösterilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,93
En Yüksek: 8,85
En Düşük: 8,03
Değişim 9,98 %
FK: 26,70
PD / DD: -5,11
İşlem Hacmi 902.065.976
Toplam Adet: 105.539.681
Ağırlıklı Ort.: 8,46
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yalçın Yılancı22 Temmuz 2020 10:06

    Profosyelim ayaklarına kendini hiç riske! atmıyor. Omzu çıktığı halde sahada kalıp arkadaşlarına omuz verenlerin takımına takım ruhuna yakışmıyor. Diye düşünüyorum Satın gitsin.

  • ismail hakkı21 Temmuz 2020 11:51

    şirket parasını kullanıp yatırımcının hakkını yemek kolay hadi bakalım kendi cebinden ver görelim özbekte borç verdi dolarla  alamayacağım diye ödü koptu bu para cocuğumun hakkı nasıl vereyim dedi yatırımcınında hakkını yedi durdu