E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da dev takas!---

Galatasaray'da dev takas!

Galatasaray'da dev takas!
14 Ekim 2013 - 10:16 borsagundem.com

Chelsea’nin teknik patronu Jose Mourinho, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 8 gol atarak patlama yapan Burak Yılmaz’ı kafasına taktı!

Daha önce Burak Yılmaz’a karşılık Demba Ba’yı öneren İngiliz yönetimi, bu önerinin geri çevrilmesi üzerine yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. İngiliz basınına da yansıyan haberlere göre, Jose Mourinho, Burak’a karşılık Fernando Torres’in takas olarak teklif edilmesine onay verdi. Chelsea’nin, 24 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Torres için Galatasaray’dan Burak’ın yanı sıra belli bir meblağ da istemeyi planladığının altı çizildi. İngilizler, bu teklifin geri çevrilmeyecek kadar cazip olduğunu düşünüyor. Maviler’de bekleneni veremeyen Torres, Ada’da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

BURAK’A GÖZALTI
Uzun zamandır Burak’ı özel olarak izlettiren Jose Mourinho, Türkiye-Hollanda maçı için de Chelsea’nin şef gözlemcisi Scott McLachlan’ı İstanbul’a gönderdi. McLachlan, yarınki maçta kralı takip edecek.

‘20 MİLYONUN YARISI EDER’
Torres, 2011 ara transfer döneminde 50 milyon Sterlin’e Liverpool’dan Chelsea’ya geçmişti. Mourinho, ağustos ayında “O, 50 milyon Sterlin değerinde değil. Belki 20 milyon belki de bu değerin yarısı” diyerek Torres’i düşünmediğini gözler önüne sermişti. İspanyol golcü, Chelsea’de çıktığı 142 maçta 36 kez ağları havalandırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin14 Ekim 2013 11:26

    TURKİYEDE 6 YABANCIYLA SAHAYA ÇIKILIYOR SENEYE DAHA AZ OLUCAK BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BAŞKA BİR LİĞMİ VAR ACABA BİZ BİLMİYORUZ?

  • muslera14 Ekim 2013 10:22

    dün gece aslan mı gördün rüyanda erkenden başladın haberlere sen kendi kulübün içindeki çatlaklardan hiç haber alıp koymuyorsun yoksa ben mi görmedim