E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Belhanda krizi---

Galatasaray'da Belhanda krizi

Galatasaray'da Belhanda krizi
26 Nisan 2020 - 12:04 borsagundem.com

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, maaşında indirime gitmeyi sözleşmesinin uzatılması şartıyla kabul etti. İşte bu teklif sarı kırmızılı yönetimi ikiye böldü.

Galatasaray'da Belhanda, indirime gitmeyi 2021'de bitecek sözleşmesinin uzatılması şartıyla kabul etmişti. Faslı yıldızın, bu talebi yönetimi ikiye böldü. Bir grup yönetici Belhanda'nın yeni sözleşme isteğine soğuk bakarken, bir kısım ise bu talebi olumlu buluyor.

Seneye bedava gidebilir

Takvim'in haberine göre; Belhanda'nın disiplinsiz tavırları yeni sözleşme konusunda soru işareti oluşturuyor. Bazı yöneticiler de bu sebeple yıldız oyuncu ile nikah tazeleme fikrine soğuk bakıyor.

Arap Ligi umudu var

Yönetimde bir grubun ise "Korona virüs etkisi ile bu sezon satışı zor. Belhanda'nın maaşında indirim yapıp tutarsak bir sonraki sezon Arap liglerine satabiliriz" görüşünde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş yapılandırma işlemini Haziran'a bıraktı

 

Galatasaray'da kritik tarih 8 Mayıs

 

Galatasaray iki oyuncu ile vedalaşıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ytd27 Nisan 2020 00:11

    Ondan randiman umup alanlarda kabahat.. takimlari yönetenlerin hicbiri futboldan anlamiyor ki...

  • JBT 26 Nisan 2020 22:52

    Defol git..uyuz herif..defolup git..hemen..

  • ekonomiklst/stratejist26 Nisan 2020 13:02

    Premier League, La Liga, Bundesliga, Seri A ve Ligue 1 gibi Avrupanın en üst düzey liglerin çöp takımlarında dahi oynayamayacak seviyedeki Belhanda gibi çöpler Türkiyede oynadığı müddetçe hiçkimse Türk futbolundan bir şey beklemesin. Cristiano Ronaldo'nun sol kramponun bağcığı kadar değeri yok. Ya kardeşim Belhanda gibi çöpten daha iyi daha kaliteli alt yapıdan futbolcular çıkarsanıza bize aç futbolcu savaşacak futbolcu lazım. Atletik ve futbol resitali izletecek futbolcu lazım. Dansöz oynatan futbolcu gerekmiyor bize. Ben hiçbir Türk takımını tutmuyorum Türk futbolunu izlemiyorum uzunca bir süredir Premier League La Liga Bundesliga maçlarını izliyorum ve gözlerimin pası siliniyor futbol resitaliyle.

  • vatandaş26 Nisan 2020 12:56

    rakı,şiş,kebap,eglence herşey var istanbulda ne işi var arap çöllerinde.

  • Hamdi kertenkeleoglu26 Nisan 2020 12:42

    Burayı bırakıp gitmez