E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 8 isim topun ağzında---

Galatasaray'da 8 isim topun ağzında

Galatasaray'da 8 isim topun ağzında
11 Ağustos 2021 - 09:46 borsagundem.com

Galatasaray, 8 transfer yaptıktan sonra takımdan gönderilecek oyunculara yoğunlaştı. Sarı-kırmızılılarda 590 milyon TL olan takım bütçesi 480 milyon TL'ye inmek zorunda. 16'ya çıkan yabancı sayısının düşürülmesi gerek.

Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Cicaldau, Sacha Boey, Van Aanholt ve Berkan Kutlu'yu kadrosuna katan Galatasaray'ın 8. transferi Victor Nelsson oldu. Danimarkalı stoperin gelişiyle sarı-kırmızılı takımdaki yabancı sayısı 16'ya çıktı.

Aslan, lig başlamadan kontenjanını boşaltmak zorunda. En büyük sıkıntı ise 590 milyon TL olan takım bütçesinin Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma gereği 480 milyon TL'ye düşmesi gerek. İşte son durum...

GALATASARAY'DA 8 AYRILIK BEKLENİYOR!

Gözünden operasyon geçirecek Omar Elabdellaoui sezonun ilk yarısını kaçıracak ve Norveçli sağ beke lisans çıkarılmayacak.

A Takım seviyesinde görülmeyen Ozornwafor'la yollar ayrılacak.

Konyaspor'a dönmeye soğuk bakan Jesse Sekidika Süper Lig'de yer alan bir takıma kiralanacak.

Kadroda düşünülmeyen Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli kulüp bulamazlarsa 1 yıl kalan sözleşmeleri en az zararla feshedilecek.

Mbaye Diagne, İtalya ya da İngiltere'den bir takıma satılacak.

Yüksek maliyetli bir başka yıldız Ryan Babel de yol ayrımında. Yönetim göndermek istiyor, Hollandalı oyuncu kulüp aramaya başladı.

Luyindama için Antwerp'ten gelen 2 milyon Euro'luk teklif reddedildi. Kongolu stoperin durumu belirsizliğini koruyor.

Galatasaray, Victor Nelsson'ı açıkladı

 

Futbolda altın madalya Brezilya'nın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN11 Ağustos 2021 11:15

    imparator fatih terim imiş.kaçtane başkan geldi geçti asıl başkan ve takımın sahibi fatih terim.3,5 senede 40 üzerinde transfer yapmış hepsini satmış.ama kendisi başarısız olduğu da takın başında kalmış.daha çok transferler yaparlar.alttan futbolcu yetiştirecekleri yerde hep dışarıdan transferler yapılmaktadır madem alacaksınız gençlerden bulun uçuza pahalıya satın.fatih terim neden tzminat maddesi koydunuz bir türlü de gönderemiyorsunuz.

  • 💛♥️💛♥️11 Ağustos 2021 12:00

    👍👏👏👏👏👏

  • Birileri gitmeden düzelmez11 Ağustos 2021 10:36

    Bu aldıklarını da seneye gõnderirler. Sonra yeniden işe yaramaz 10 transfer.

  • Nerede Sorumlu? Sinyor11 Ağustos 2021 10:01

    Zamanında saçma sapan yapılan transferlerin menajer dolduruşlarının faturasını ödüyorlar,milletin eskisinden sana yeni olmaz bu bir ikincisi sizin mali durumunuz zaten ortadayken bunca abancıyı ne diye alırsınız üçüncüsü aldınızda ne oldu şampiyonmu oldunuz yok avrupada başarımı sağladınız yok averaj takımı oldunuz geldiniz,yetmedi şimdi göndermeye çalışıyorsunuz paranıza rezil olmak böyle bir şey işte.