E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 7 kişi disipline sevk edildi!---

Galatasaray'da 7 kişi disipline sevk edildi!

Galatasaray'da 7 kişi disipline sevk edildi!
03 Ağustos 2021 - 14:14 borsagundem.com

Galatasaray'da, tüzük kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Mustafa Cengiz yönetiminden yedi kişinin ihraç edilmesi için disipline sevk etti.

Galatasaray’ın yeni yönetimi, tüzük kuralı ihlal edildiği nedeni ile bir önceki yönetimden 7 kişiyi kulüpten ihraç edilmesi için disipline sevk etti. Eski Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın da aralarında olduğu 7 kişi, tüzüğün 109. maddesi gereği seçimi iptal ettikleri gerekçesiyle ihraç talebiyle karşı karşıya.

Tüzük kurallarını uygulamakla yükümlü olan yeni yönetimin disiplin sevki sonrası bu 7 isim için disiplin kurulu savunma istedi.

Disiplin kurulu yapılacak olan savunmaları yeterli bulmaz ve yeni yönetimin verdiği kararı onaylarsa, konu ilk yapılacak genel kurulda gündem maddesi olacak. Kongre üyeleri yapılacak açık oylamada eski Başkan Mustafa Cengiz ve eski 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi için tek tek el kaldıracak ve kulüpten ihraçlarını ya onaylayacak ya da reddedecek.

Galatasaray'da ayrılık rüzgarı başladı!

Balotelli Adana Demirspor'a transferindeki sırrı açıkladı!

Beşiktaş, Alex Teixeira’da sona geldi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)